lørdag den 1. december 2007

Leverpostejmad dag 6

Her er leverpostejmaden på dag 6. Jeg må skuffe (?) med at der endnu ikke er synlige dyr omkring maden og ej heller synligt skimmel/mug. Men måske kan det stadig nå at dukke op. Det slutter jo først på dag 14, så der er da muligheder endnu :-)
Har haft besøg i dag, hvor jeg fremviste maden og dens tilstand. Ingen ond aroma - endnu. Men det kommer måske til at knibe med gæsters længevarende ophold i den kommende tid.

5 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Ja, så er jeg mere rolig - du får altså gæster endnu ! Men om 14 dages tid...så er du nok sat på gaden og må overleve som den lille pige med svovlstikkerne !!!

Brogaard-Living sagde ...

af for fanden hvor er den klam, minder mig om en af valdemars madkasser der er blevet glemt i skolen... urghhh det undre mig at de tomater ikke er blevet mere ulækre. Men de er sikkert blevet bestrålet... hohoho

Jeg tror nu ikke der når at vokse noget på den, jeg tror at den bare tørre helt ind.
hilsen anette

Else sagde ...

Tihiii - jeg kommer ikke til julefrokost hos dig på 15.dagen for så ved jeg nok hvad der serveres. Uhhhhadadadada
Men sikke da et eksperiment, og hvilken minialbum du vil kunne vise frem til jul. ;-))

Brogaard Living sagde ...

nej nej Else....
Det skal bruges til januar det minialbum....som slankekur, for man mister ganske appetitten, når man ser de billeder... og så som et helt minialbum... looool

charlotte sagde ...

Ja nu ser den godt nok ikke særligt indbydende ud, den mad! ADR!
Jeg tror faktisk også at maden bare vil tørre helt ind - tror ikke der kommer mug på! Men vi får se - forsøget varer jo lige nogen dage endnu.