torsdag den 27. december 2007

Leverpostejmad dag 31



Nu tror jeg snart ikke mere på at den vil ændre sig, inden d.7/1-08 Jeg skulle aldrig have brugt dåseleverpostej, det holder sig for godt. Mon ikke også at muggen vil blive helt indtørret med tiden? Så kan jeg måske bruge det på et LO :-)

4 kommentarer:

Mutte sagde ...

Som jeg vist har skrevet før, det er helt slut med dåseleverpostej fra min side. Men jeg glæder mig til at se dit LO med leverpostejsmad, især om den kommer på "in natura" eller som foto.

Olivia sagde ...

Det er lidt en skam at man ikke kan gengive den hård lyd det giver, når du løfter rugbrødet fra tallerkenen for igen at ligge det tilbage....så kan man tale om tørt brød!!! Gad vide hvor mange konservering midler der er i rugbrødet....jeg synes ikke det er så muggent...ikke engang på bagsiden?? Mystisk!!!

Cowgirl sagde ...

Holdt julefrokost igår, turde slet ikke fortælle noget om leverstuhejen på din blog. Men da den passerede forbi, så udbrød jeg et dybt suk...Manden troede jeg havde fået for meget, men jeg venter med at fortælle ham historien - til den er i hus 070108

Ragna sagde ...

Undskyld dette indlæg. Men jeg blev helt svimmel af at kigge på alle de decemberindlæg i siden....pu ha du har godt nok haft travlt:-) Du er da nødt til at lave det forsøg med en ordentlig hjemmelavet leverpostej. Og tak for "gul stue" forklaringen. Kan så levende se det for mig hi hi