lørdag den 15. december 2007

Hyggelig kalkunopskrift

Det har måske ikke så meget at gøre med scrap... og dog..... hvis opskriften følges kan der vel komme nogle vældig fine foto ud af det, som kan bruges til scrap :-)

Kalkun med whisky (6 personer):Indkøb følgende:* 1 kalkun, ca. 5 kg* 1 fl. whisky* 500 g spæk* olivenolie* salt* peber* ketchup* aspirin
Man køber en kalkun på fem kilo (til 6 pers.) og en flaske whisky.Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk et glas whisky og drik en skål for det kommende gode måltid. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen.Skænk to hurtige glas whisky og drik igen på det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver.Skænk yderligere tre glas whisky og dræk dem.
Efter en hal tsims stid vænner du fulen og blir ved mæ at holle øje med stajningen. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaangshomtr hæn til åvnnn å vænnr kaahalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schide åvvvvn. Å sschå tsar vi ænnnu en fææhæm-schyw sjisskkywusser mænns piihiipfuglen schtajer widre iææn trææhææ stihmer (shirrka - åp i røvwwen mæ det!)
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør shå kryw hæn til åvvn å prøvv å riwwwe kaaahhhaaalkunn UD!.. tsa så ænnu en schlllurrk og prøw nåkkengang å få krææet UD!!! Sammln så den satansforbandeddde fuul op fra gåååhåålwet og smid den påå et fahaad. PASCH PÅ du ikkk gliiiiderrrrrr på det skiefedtttede køøøøkngål.
Kann du ikkk uuunddgå det, schå prøhvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchuikkk tihihihihahahi...... schku åssspissslimajet.
Tag en lur.Shhh...stille.
Spis næste dag kalkunen kold med ketchup og aspirin

3 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Har du ondt i hovedet i dag kære Kirsten ??? -og husk og spis hele fuglen, så den ikke får følgeskab af leverstuhejen...

Anne sagde ...

Haha... :-)

Anne Thormose sagde ...

Det lyder godt nok noget mere tiltalende end leverpostejmaden. ;o)