torsdag den 3. januar 2008

MinialbumSå er der minialbum til de næste par dage :-) 75 styk ligger nu og er klar. Ja så tænker du " Til hvad?" Til det vil jeg sige, at det det er et rigtig godt spørgsmål.

Jeg havde en masse kraftigt karton liggende. Jeg syntes jeg rykkede rundt med det i en uendelighed, så noget skulle det bruges til. Det er så blevet til minialbum. Har også til nogen af dem, brugt store spillekort. Men så er det lige hvad de skal bruges til...... Se der er ofte situationer hvor jeg skal give noget væk, og det skal gå lidt tjept med at finde på noget. Nu har jeg minialbum til enhver anledning. Der mangler selvfølgelig billeder/tekst + ekstra pynt på indmaden, men nu er det let at gå til. Serieproduktioner er godt for sådan en autist som mig :-)

Det er ikke så besværligt at lave så mange, for der går helt LEAN i det. Først skærer jeg alle omslagene ud, så alle siderne, så beklæde det med papir osv. Ja jeg ved godt at 75 er et par stykker, men jeg skal nok få dem brugt.

8 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Tja, der går jeg vist ikke i dine fodspor...jøsses du må have meget fritid. Men du kan vel også sælge af dem, hvis vi andre skulle mangle et album ell. to.

piabau sagde ...

Det er imponerende at fremstille så mange men det er rigtig de er nemme at gå til

Betina Olesen sagde ...

Jamen jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige......75 stk...gulp...
siger det lige igen...gulp...gulp..

Jamen jeg er da imponeret, der må ligge noget viljestyrke i dig, men det har jeg vel egentlig aldrig været i tvivl om ;-)

Hygge fra Betina

Anne sagde ...

Åh kirsten.. har du snart mere fri plads i reolen, eller kasserne, eller ... eller .. hvis du bliver ved med at serieproducere på den måde ender det jo med du må flytte..

rnielsen79 sagde ...

Synker lige 5 eller 10 gange. Jeg har sat mig som mål at lave 5 minialbums i år, og synes det er noget af en mundfuld. Har aldrig lavet et til dato. Men nu faldt den da lige til jorden. Ih hvor ville jeg gerne se dig serieproducere engang. Tror jeg ville blive helt mundlam....og der skal rigtigt, rigtigt, rigtigt meget til:-)

MH72 sagde ...

TAK Kirsten - for at være årsagen til at jeg starter min dag med et stort smil. Du er bare herlig... på den absolut fede måde :-)

Dorit sagde ...

Kirsten du er da helt hyperaktivautistisk ! 75, det er da et helt vildt antal, Rigsarkivet er nødt til at bygge ud, når dine albums er klar til hylderne derinde k!

netti sagde ...

Kirsten - du er sørme autist :o))
Men hold da op hvor er de flotte! Imponerende...