torsdag den 24. januar 2008

Leo-Lars 1Hvordan klarer moderen hverdagen alene med tre små dåser?
Hvordan finder hun en ny mand?

Lad mig høre nogle bud. Lørdag skriver jeg så den næste historie.

Foto, ide´ og praktisk sparringspartner: Per F.Andersen

4 kommentarer:

Moster Olivia/Pernille sagde ...

Jeg tror det var hårdt for moderen, at være alene med de tre små. Det var også svært at finde den rette partner, som kunne overskue at der fulgte tre små med. Jeg har hørt at moderen dog fik en forhold til en pakke hakket oksekød. Det var en fyr, som ud ad til virkede, som om han havde havde fedtprocenten til at klare det. Han var dog blevet hakket, så mange gange at han tog volden med ind i forholdet. Han sørgede for mange moderen og børnene fik mange buler...... gad vide, hvad det endte med????

Rikke og Jesper Eskildsen sagde ...

Jeg har desværre ikke noget at byde ind med, men jeg glæder mig, helt vildt, til at følge historien

Cowgirl sagde ...

Jeg er sikker på den russiske fisk har vist rognen frem for at score bare lidt af Egons sødme (kransekage). Men Egon det bæst bare har spist af kaviaren og ladt dåsen tilbage. De små dåseunger har nok allerede været i ballade. Måske var det noget med at Brian væltede en en stabel dåsesuppe i Fakta og imens gjorde Tove i stand i sit fine HTH køkkenskab og Maria var allerede oppe på lakridserne med Malaco i slikafdelingen..Jo jo de dåser skal nok få forretningen til at dreje nøglen om...HI HI jeg kan ikke vente med fortsættelsen...

Else sagde ...

Ingen kommentarer til de næste afsnit, vil jo "nødig kende slutningen før jeg har læst hele bogen".... HAHAHAHA

Kirsten du er s.. det sjoveste menneske jeg kender - og tænk hvis du skulle læse mig i søvn ... det ville aldrig kunne lade sig gøre, eller !!... jeg var nok død af grin inden du var færdig.

"Knæk og bræk" til Leo-Lars og familien, især "de små". ;-)))