lørdag den 27. oktober 2007

Sort/hvid

Jeg havde disse "Tuborgklammer" liggende og har flyttet rundt på dem i lang tid. Jeg kunne ikke lige se fidusen i dem. Men så fik jeg lyst til at lave noget helt enkelt, kun i sort/hvid. Nemmere sagt end gjort for det kræver s/h foto, så jeg måtte i fotoæsken med min fortid (den var mere sort/hvid - ak hvor var verden enkel dengang) Det er min lillebror for omkring 10 år siden. Billedet øverst til venstre er hvor han er på besøg på det værelse jeg havde, dengang jeg lige var flyttet hjemmefra. Når jeg ser det tæppe i baggrunden, så kommer jeg til at tænke på, at det købte jeg, da jeg for første gang var i Tunesien. Det var et kønt tæppe, men stak og kradsede noget så lesterligt! Det kameluld havde vist ikke været forarbejdet særlig meget. Nå nu kommer jeg til at tænke på en helt ny historie....

Var for en måneds tid siden i Tunesien igen. Min ene rejsefælle var ude at ride på en kamel. Der sad hun så og vuggede et par timer. Øjhh hendes bagdel :-) Første dag var der "kun" røde pletter, men så de efterfølgende dage..... Hold da op hvor hendes bagdel så ud.Hun har været under lægebehandling siden hjemkomsen. Han sagde noget om kamellus :-) JO JO!!! jeg tog billeder af pletterne de første par dage, så der er en advarsel til fremtidige kamelryttere! Jeg har lovet hende at være anonym og det kun er et pletudsnit, som jeg laver et LO med :-)

Nå nu kom jeg vist lidt væk fra hvad dette indlæg startede med. Sådan er det med billeder - historierne kommer vidt omkring.

4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Wauuuu Kirsten hvor er det bare vildt flot!! meget anderledes end din sædvanlige stil, men hold da op jeg er vild med det....lifte warning, jeg har også sådan er par klammer liggende :)

Kirsten Gro sagde ...

Lifte warning - GO!

Christina / LaChris sagde ...

Det er bare SÅ flot...og bare så IKKE KIRSTEN :O) Er vild med det. Og de der kæmpeklammer...for skønne! God weekend !

rnielsen79 sagde ...

Sådan et par klammer har jeg også. Hvem ved måske lifter jeg det også :-) Pu ha en historie med den bagdel, håber det efterhånden er gået i sig selv.