søndag den 28. oktober 2007

NæsehornDen ER stor og jeg var TÆT på - tæt nok til at jeg ikke var helt modig. Køn er den ikke, men hurtig. Der sad vi i en lille blikbil og var helt stille, mens den stod og skrabede med det ene forben. Vilde dyr er flotte, men er nu bedst lidt på afstand. Nå ja, tæt på bare en gang imellem, så jeg kan få taget nogle billeder.

Da den havde stået og skrabet med benet en rum tid, luntede den væk. På køleren af jeepen var der et sæde, hvor der sad en mand som var en af deltagerne i selskabet. Han havde siddet derude i lang tid, og var vældig modig. Men det kneb da dette næsehorn kom meget tæt på og var noget truende. Bagefter kravlede han ind i bilen igen.

Papiret husker jeg ikke navnet på. Græsset er fra sydafrika.

7 kommentarer:

charlotte sagde ...

*Gisp!* Ja hold da op du har været tæt på dyret! OJ mand! Meget flot foto! Og arket du har brugt ligner jo elefant-hud (eller næsehorns-hud for den sags skyld!!). :-)
Flot LO og herligt at du har taget ægte afrikansk græs med hjem! Har du gjort noget for at det kan "bevares" Og ikke smuldrer af??

Charlotte Ravn sagde ...

hehe ja de er meget søde og dybt facinerende på afstand de vilde dyr, jeg tror også nok jeg ville blive lidt betænkelig, hvis sådan en fyr stod og skrabede i jorden lige foran mig!

Else sagde ...

Fantisk at du har haft mod til at tage det flotte nærbillede, jeg tror jeg havde glemt at trække vejret i stedet for at tænke "foto".
Flot med den vilde natur du bruger på dine LO'

Kirsten Gro sagde ...

Charlotte: Græsset er blevet presset og så limet på. Nu er mit LO jo i en plastiklomme, så det er jo skånet en del på den måde. Men hvor længe det holder, ved jeg ikke. Men bare det holder min tid ud, så er det fint.

Majer sagde ...

Puha sikke en "spændende" oplevelse. Har selv pøvet det med en løvehan på en safari i Namibia. Der sad vi på ladet af en pickup. Har det på vidoe, hvor man bare kan høre painkken brede sig, mens jeg råber til chauførren at han godt kan sætte gang i den bil nu!

Betina Olesen sagde ...

Sikke et flot foto, du har et godt øje for gode motiver må man sige, selvom det nok ville være svært ikke lige at få øje på næsehornet, men generelt.....har du nogle hamrende flotte fotografier....

hygge fra Betina

Cowgirl sagde ...

HI HI - var sædet vådt da han kravlede ind i bilen ? Vildt flot billede og du er knagme god til at få historien med.