onsdag den 3. oktober 2007

Holger og bagerens dårlige øje


Som det tydeligt ses af datoen er det en tid siden jeg lavede denne. Men lige pt får jeg ikke lavet så meget nyt - arbejdet æder en del af min fritid :-)
Jeg har besluttet at nu vil jeg have Holger/Marie historierne udgivet i bogform. Jeg har prøvet lykken hos et enkelt forlag for et års tid siden, uden held. Siden har jeg ikke prøvet andre forlag. Så nu vil jeg selv.
Mange af historierne har været i Politiken og i en lokal ugeavis. Der var stor tilfredshed og mange sagde de fulgte med i hvad der skete i Holger og Maries liv. Så der findes vel læsere til et par bøger? - måske. Jeg gør det nu ikke for at tjene på det, men mere sådan for at stå med mine egne historier samlet og i bogform.
Når jeg engang når til at de udkommer så skal jeg nok reklamere kraftigt :-)

9 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Det er da pokkers, som det arbejde har det med at gribe forstyrrende ind i folks fritid!
Jeg synes det er en super ide, at få udgivet dine herlige historier om Holger og Marie og jeg er helt sikkert aftager af en førsteudgave :)

MH72 sagde ...

Jeg er klar til at tage 1. udgave - håber det kan blive en signeret udgave :-)

Connie sagde ...

Jeg tænke da jeg læste de 2 første historier i My scrap corner, da det var rigtig gode historie, som flere skulle kunne læste.
Jeg vil glæde mig til at få flere historier om Marie og Holder. Hvad med en med jule historier, en til hver dag i julen, det kunne være hyggeligt.

MH72 sagde ...

og ps: lige et "tak" fordi du ville være med i min "RAK/TVH-ting" - vinderen kommer på min blog senere i dag :-)

Mia sagde ...

Hold op hvor jeg glæder mig til den/de bøger!!! Jeg vil i hvertfald have et eksemplar det er sådan nogle FEDE historier! Håber det lykkedes!

Majer sagde ...

Det kunne da være så vild, hvis du fik dine historier udgivet!! Jeg er hlet klar også med på en 1. udgave.. med autograf i ;-)

Susanne sagde ...

Ja der kan jo heller ikke være tvivl om at jeg da også ser frem til udgivelsen, kunne det ende med en signeret udgave ja så er det jo bare super.
Kh susanne

Cowgirl sagde ...

I Bogform - er du vild - jeg har læst alle dine fine små artikler i Otterup Avis og jeg har også hørt andre glæde sig over dine historier. Selvfølgelig skal de trykkes og jeg sætter mig på førsteudgaven...signeret selvfølgelig

Kirsten Gro sagde ...

Så er de første 7 bøger da reserveret :-) Signeret selvfølgelig.