mandag den 15. oktober 2007

Ren

Udfordringen fra MH72 er ordet "ren" Et lille og simpelt ord, som jeg bare bruger - normalt! Men siden hun skrev ordet, har det ligget i baghovedet på mig hele tiden. Først tænkte jeg på et rensdyr, det næste var noget med at gøre rent. Men et eller andet sted generede det mig at jeg ikke kunne finde på noget lidt mere kringlet. Det endte så med dette.

Papiret med bilsporene købte jeg for et års tid siden, lige netop til disse foto. Det var først da jeg kikkede billeder til ordet "ren" at jeg kunne finde en anden måde at buge ordet på. Busturen var på det nærmeste ren selvmordskørsel! Alle 10 timer kørte vi på disse mudderveje, med ret dybe vandhuller. Oppe i bjergene var jeg ikke helt modig, men fik dog taget et par enkelte foto af hvor skyerne er UNDER bussen. Slingrende kørsel var det i samtlige timer. Da vi kom frem var det mørkt og vi kunne ikke se en dyt og det var en "forkert" by vi var kommet af. Men det er en hel anden og rigtig sjov historie.

3 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke nogle gode og "opfindsomme" Layouts.. Havde slet ikke tænkt på "ren" i så stor sammenhæng!

MH72 sagde ...

Halløjsa Kirsten, og tak for din deltagelse i min udfordring. Jeg er vild med måden du har brugt ordet på. Jeg havde slet ikke tænkt det som endelsen af et ord :-)
Vinderen bliver offentliggjort senere i dag på min blog (he-he-he!!!)

Mia sagde ...

Genialt lavet med at du har fremhævet alle ren´erne!!!! Super fine sider...lyder som en spændende ferie