tirsdag den 16. oktober 2007

Jubiiii

Jeg er blevet den heldige vinder af MH72 udfordring med ordet "ren" Nå ja træer vokser som bekendt heller ikke ind i himlen...... jeg var den eneste deltager :-) :-) Men pyt - det har været rigtig sjovt at lave. Nu håber jeg ikke, at hun stopper med den gode ide det er, at kaste et ord på bordet, der skal laves noget udfra.

5 kommentarer:

Moster Olivia/Pernille sagde ...

Ejj....Kirsten. TILLYKKE med sejren. Det er da underordnet at du var den eneste deltager.:-) Nu kan du i fremtiden sige at du har vundet en konkurrence...hi hi...tillykke tillykke........

Mia sagde ...

Hehe jamen tillykke!!! Det var også nogle rigtig fine sider du havde lavet - og en meget kreativ måde at bruge ordet MEGET på!

Anne Thormose sagde ...

Tillykke med den overvældene sejr. ;o) Jeg synes, det var rigtig fantasifuldt at bruge ordet "REN" på den måde, du gjorde.

rnielsen79 sagde ...

Tillykke med sejren Kirsten. Jeg har faktisk vist lige fra dag 1, hvilke fotos jeg skulle bruge og hvordan.....men har simpelthen bare ikke haft tid til at scrappe de sidste tre uger. Håber ligesom dig, at der kommer en udfordring igen. Seje billeder og rigtig sjov historie.

Susanne sagde ...

Tillykke Kirsten
Det var da også bare en super måde at bruge ordet på og inspiration til vi andre til næste ord.