mandag den 22. oktober 2007

Elefantpapir

Jeg er lige inde i en stime af arbejde, så jeg genbruger et LO som jeg lavede for nogle måneder siden.Får ikke scrappet så meget i disse dage. Billedet blev taget da jeg var på safari i Sydafrika sidste år. Jeg er meget glad for det foto. Men jeg tog vel også en 30-40 stykker af den elefant, bare for at ende ( ha ha) med et par enkelte hæderlige foto. Da jeg tog billederne kunne jeg da godt se at den havde en meget rynket bagdel, men det blev først rigtig tydeligt for mig da jeg fik det på skærmen. Har faktisk overvejet at få det op i en, sådan halv plakatstørrelse. Hmmm.... måske i køleskabsstørrelse - til forebyggelse :-)
Papir og kuvert er lavet af elefantlort. Det var faktisk hundedyrt ( for nu at bruge et andet dyrenavn) Men da jeg så det, MÅTTE jeg bare eje det. Det er lugtfrit, hvis man da ikke stikker næsen helt ned i papiret. En af de få gange vi fik lov til at stå ud af bilerne, fandt jeg en stor tør elefantlort. Det var lige alt hvad jeg kunne have i een hånd. Jeg overvejede om jeg ikke skulle tage den med hjem, den vejede jo ingenting. Men jeg tumpe, tog den ikke med hjem. Det har jeg fortrudt mange gange siden. Det kunne da have været en lidt anderledes souvenir :-)

1 kommentar:

Christina / LaChris sagde ...

Tør man skrive "grimme" ord herinde? Here goes: Hvor er det et røvgodt LO !!! Herlig fortælling...du er bare så god til ord. Og det undrer mig ikke, at du ærger dig over ikke at ha taget en elefantlort med hjem i kufferten :O)