onsdag den 24. oktober 2007

Konservatorarbejde


Dette indlæg er ikke helt om scrap, men dog om papir og pensel og en god skvat atamon.
Jeg var på et tidspunkt medlem af en kunstforening. Billedet her, skulle kasseres fordi det var angrebet af mug. Billedet kunne jeg rigtig godt li´ så jeg fik lov til at få det. De rystede godt nok lidt på hovedet af mig, da jeg sagde at det kunne jeg da sagtens gøre flot igen.
Billedet er malet på noget kraftigt pap/papir. Jeg duppede det hele med atamon, tænkte at hvis det kunne holde mug fra syltetøj, kunne det vel også holde mug væk fra papir. Så lod jeg det tørre godt. Derefter var der et større reperationsarbejde med læsebriller og pensel. Jeg er godt tilfreds med resultatet og nu har det holdt, uden mugskader, i over et år. Hurra for atamon til mad og papir :-)

2 kommentarer:

Christina / LaChris sagde ...

Hold da op et arbejde ! Kan godt forstå, at du ville redde det billed....godt tænkt mht atamon !
JA, atamon kan bruges til mange ting...da jeg var barn døjede jeg med svamp mellem tæerne (ja så ved du/I det...også selvom du/I ikke har lyst til at vide det)og derfor blev jeg duppet med atamon...men svamp og mug er jo også i familie med hinanden,så....Kan huske, på en lejrskole tur, begyndte mine tæer at klø og jeg gik hen til en af lærerne og spurgte efter atamon...der blev kigget på mig med et underligt blik og mine klassekammerater syntes at jeg var sær :O) Hurra for atamon !

Cowgirl sagde ...

Hold da op et flot stykke arbejde du her har fået lavet. De ærgrer sig nok idag og du kan glæde dig. Godt gået Kirsten og den med Atamonen kender en landmandskone skam godt. Gummistøvler hele dagen giver sure tær og fodsvamp og det klares selvsagt med atamon. Græskar som er udskåret får også lidt atamon - så holde de længere. Gode råd kan være billige !!!