mandag den 28. april 2008

Nisser?

Jeg har et par stempler som skal have noget EZmount på. Det er ikke noget problem, for jeg har en rest af det. Men har jeg kunnet finde det? Næh nej SLET ikke. Startede med at kikke alle de logiske steder, derefter de mere alternative. Ikke om jeg har kunnet finde det. Nu vil jeg altså godt prøve stemplerne, så Panduro blev løsningen. Jeg fik det i går og lykkelig var jeg. Her til morgen gik jeg så i gang med at sortere to bunker af den art som er " Det finder jeg lige en plads til senere" Hvad er det så der ligger nederst i den ene bakke - EZmount stumpen som jeg ikke kunne finde!! Måske er det lidt som dem der ikke kan blive gravide og har prøvet og prøvet, de adopterer og de bliver gravide. For at gøre historien rigtig festlig og underholdene for evt. ordensmennesker, der læser dette - nu ved jeg heller ikke hvor jeg har lagt de stempler der skulle have EZmount på!! Det kan blive en langvarig og gyselig historie fra det virkelige liv :-)

3 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

HI HI jeg føler med dig og kommer straks i tanke om at jeg i fredags rev en tag i stykker vel vidende at jeg havde lavet 3 mere. Gav mig til at lede og fandt dem ikke - så jeg måtte skære i et fint nyt helt ark - SUK - ja, jeg føler virkelig med dig...HM - den bunke du nu ikke kunne få plads til smider du da bare ud til mig når du alligevel skal besigtige køer. Måske vi kunne lokke nogle flere med inde fra byen, så vi rigtig kunne hygge os - med komælk og græs under tæerne !!!?

Netti sagde ...

Hihi det kender jeg godt så keg føler med dig. Det er jo en oplagt historie at scrappe a la din leverpostegsmad :o)
Held og lykke med at finde stemplerne..

MH72 sagde ...

Åh ja, de nisser kender jeg godt. Var til et møde for 1½ uge siden og har siden ledt efter mine papirer fra mødet. Det var vigtige papirer, for de skulle bruges til et årsregnskab. Jeg har ledt OVERALT - i går fandt jeg så endelig ud af at jeg aldrig fik dem med hjem fra mødet.... ak ja...