fredag den 4. april 2008

Forberedelse til convention


I morgen er der convention i Ryslinge og det kræver lidt forberedelse :-) Jeg har bestilt en Tim Holtz kuffert til sværter. Den får jeg i morgen. Men der er rigtig mange rum i den kuffert og jeg har ikke voldsomt mange af hans sværter. Så er det at jeg er kommet på den geniale ide ( hvis jeg selv skal sige det) at lave små æsker som passer ind i hullerne. Det er så dem du kan se på billedet.
Mig og så mål er en hel historie for sig. Havde lavet 18 æsker og de var altså bare flotte. Men så var der det der med målene..... de var liiige lidt for brede. Så nu har jeg lavet en ny flokfuld. Har selvfølgelig tjekket de indvendige mål på hullerne hos Scrap-Is-Fun, hvor jeg får kufferten fra. Men nu krydser jeg altså fingre for, at jeg har lavet dem så de passer. Ellers må jeg vel på den igen. Glæder mig som et lille barn til at tage den kuffert i besiddelse! Jeg slæber også alle æskerne med, for jeg har i sinde at flytte ind i den, med det samme!!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Cowgirl sagde ...

Jammen så kommer du jo til at vandre rundt og fremvise din fine nye kuffert - og så regner jeg med de andre æsker er billigt til salg ??? Glæder mig til at se dig imorgen

piabau sagde ...

Er også vild med Tim Holtz's ting, kan godt forstå du glæder dig til at flytte ind i den. Jeg skal også til ryslinge i morgen men jeg har kun pakke penge i pungen til at shoppe for, har opgivet at få tid til scrap.

Cowgirl sagde ...

IH HA Kirsten har lige tjekket den liste over alt det du har lavet i år og sidder her med meget dårlig samvittighed. MEN MEN MEN heldigvis har du ikke skrevet noget om hvor mange ATC kort du har bedrevet....men et løst gæt bliver vel sån cirka 876 styk - har jeg ret ell. hva ???

MH72 sagde ...

***LOL*** Lad os håbe de nye passer :-)

Dorit sagde ...

Synes altså det er lidt sjovt, der er en æske til "lys sort", ha-ha.... men forstår godt hvad du mener !!

netti sagde ...

hihi Kirsten - du er sgu autist, men flot ser det nu ud :o)