lørdag den 24. november 2007

NudelsalgUps som tiden dog løber.... Her er et LO mere fra turen til Kina. Nudler er det helt store nummer der, som kartofler er i Danmark. Jeg har aldrig i hele mit liv set så mange forskellige slags - og smagt. Når frokosten består af en skål suppe med fyld, er der næsten med garanti nudler i. Det er noget lettere at fiske op med pinde, end ris. Kineserne slubrer MEGET når de spiser, men hvordan kan de andet, når det hele indtages med pinde og det også er flydende. Nå ja lige undtaget hønsefødder og mere udefinerbare stykker kød. Det med kødet er en historie for sig. Fik frokost på et tidspunkt hvor der igen var nogle kødkugler. Sådan på størrelse med en lille barnehånd. Nu er jeg altså ikke kræsen og har den ide om at "Skik følge eller land fly" men på enkelte punkter kan jeg vel godt omgå det diskret :-) Jeg smagte ikke på de kødkugler for jeg kunne ikke lige genkende hvor det kom fra. Nogle måneder efter jeg kom hjem, var jeg hos en Halalslagter. Der lå de der kødkugler og strittede på en rustfri bakke i hans kødmontre. Jeg spurgte hvad det var og han lyste op i et stort smil: " Det er testikler, vil du se dem i skiver?" Hvem kan sige nej til sådan et tilbud - ikke jeg! Hvis testiklerne var blevet serveret i skiver i Kina, så havde jeg spist dem med størte velbehag. Rigtig fine kødskiver var det, sådan med kødstruktur a la kylling/lyst kalvekød. Nå nu kom jeg lidt væk fra det med nudlerne. Dem er der ingen fare for at spise :-)

5 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Altså Kirsten du er en meget modig kvinde !!!

Christina / LaChris sagde ...

HA HA ! ALTSÅ Kirsten ! Du får mig altid til at både gyse og grine :O) Skønt LO !

charlotte sagde ...

For søren da!! Det er da for morsomt at læse dine "rejsebeskrivelser". Jeg griner højt hver gang!! Herligt Herligt! Bliv endelig ved med det.
Flot nudel-LO! Og sikke mange der ligger der på det ene billede!!

God søndag til dig.

Anne Thormose sagde ...

Velbekommen. Tænk sig, jeg havde ikke forestillet mig, at der var forskel på nudler - en nudel er vel en nudel - og så alligevel ikke. ;o)
Så lige forleden, at man også kan få fugleunger på spyd i Kina! For pokker da! Hvordan kommer de på den tanke?! Lad dog dyret vokse og blive stort, så er der altså noget mere kød på det! Nogen mennesker har bare ikke nogen tålmodighed!

Charlie sagde ...

Tihi - du er altså altid god for et godt grin. Min kusine boede i Vietnam i 3 år og skrev hjem "ALT kan spises hernede, så jeg har lynhurtigt lært hvordan anus ser ud på alle de dyr her findes, for ikke tale om jeg vil sætte tænder i sådan et". Jeg nænnede ikke at fortælle hende at de måske hakker dem i mindre stykker.....