lørdag den 17. november 2007

FodbadKineserne er vilde med hønsefødder. De ligger og stritter morgen, middag og aften. Hvis de nu havde fjernet neglene, så kunne det da være at jeg havde gået om bord i en tå eller to. Men de der negle....... det er lige i overkanten for mig. Hvis jeg fik en suppe hvor der lå nogle fødder og strittede, så gik jeg pænt udenom. Herhjemme kunne jeg heller ikke drømme om at spise kyllingevinger. Men dekorative er de hønsefødder da, det må jeg sige. Men jeg vil lade kineserne om at spise dem :-)

8 kommentarer:

Christina / LaChris sagde ...

GISP...jamen Kirsten...endelig noget du IKKE smagte..utroligt! Jeg må straks vise mine drenge dit LO og sige, at denne gang spiste damen IKKE den mærkelige mad :O)
Herligt LO...as allways !

Anne sagde ...

hehe.. jeg er da også overrasket over du ikke smagte... næste gang må du have en negleklipper med i tasken... :-D

Cowgirl sagde ...

Kunne du ikke bare have bidt i den anden ende og så lade neglen være ? Nå, det smagte nok ikke godt alligevel !!! En rejse med super billeder - men konen blev tyndere og tyndere...

Charlotte Ravn sagde ...

Haha, åh Kirsten jeg elsker din evne til at tage billeder, som jeg aldrig selv vil have tænkt på at tage. Dejligt LO, men kan nu ikke forstå du ikke ville smage på fødderne, selv om der var lidt negle på ;)

charlotte sagde ...

Adr!! Forstår godt at grænsen derved var nået! Jeg havde heller IKKE spist det!
Herligt LO med et twist at humor, som altid. Og flot at du har fundet et kina-ark til baggrund. :-)

MH72 sagde ...

ADDRRRRRKKKKK!!!!

Dorit sagde ...

Ja, jeg undrer mig til stadighed over, hvorfor der er sådan en forskel på hvad mennesker synes er lækkert at spise ! Hvorfor elsker andre folkeslag, f.eks. disse østfolk, hønsefødder, griseører, hønsehoveder, kakkelakker, u-udrugede kyllinger, tusindben, røgede rotter og hvad der er endnu værre, når vi f.eks. ikke kunne drømme om at sætte gebisset i sådanne spiser, som vi betragter som affald !! Jeg var helt sikkert blevet vegetar, hvis jeg var tvunget til at spise disse "delikatesser".
Men billederne er sjove og helt Kirsten Gro'ske !!
Bon appetit !

Anne Thormose sagde ...

Ja, men må da sige, at kineserne bruger HELE dyret, der er vist ikke meget der går til spilde i deres husholdning. Men alligevel....