søndag den 4. november 2007

Scrap på friskolen i Gislev

Så har jeg været til scrapdag på friskolen i Gislev. Heidi var primus motor som sædvanlig, så det hele var som altid i orden. Det blev til scrap fra 9 til 19 tiden. Om formiddagen var der en lille (og dyr) afstikker til Mulriscrap. Det eneste jeg havde besluttet jeg skulle have var nogle skrivefiduser, som kunne bruges på mørkt papir. Ja jeg ved det! - jeg har stadig tilbagefald med naivitet :-)
Chipboardbogstaver som baaare lige skulle købes, for de ville passe helt perfekt til mine Afrikafoto + et ekstra sæt i en anden farve, fordi de havde et flot slidt udseende.
En punch der baaare er så smart fordi den stanser sådan nogle nuttede ovaler ud. De er da MEGET nødvendige som baggrund til bogstaver, dims mv. Altså en punch med utrolige muligheder.
Bladet "Papercraft" Baaare lige som godnatlæsning.
En blol med 182 styk MEGET nødvendige papirer. Der er kun papire med foto i. Sådan noget som asfalt, halmballer, blomster, græs, vanddråber mv. Meget meget anvendeligt papir. Faktisk noget som jeg bruger uendeligt meget af ( ikke noget med "på spejderære" lige nu)
Ja sådan kan det gå når jeg bliver lukket ud i samfundet. Ha.... det var mig der kun skulle have et par skrivefiduser :-)

Jeg skrev på min blog, for en tid siden, at jeg havde en punch som ikke virkede mere. Charlotte var så sød, at tilbyde mig hjælp til at få den til at virke igen. Hun havde den i fuld narkose i Gislev og jeg må sige, at det var et kompliceret indgreb. Den måtte i respirator og hjembringes til hende. Jeg er bekymret, men har fuld tillid til at hun vil få den til at være frisk og stansevillig igen.

Det har været en rigtig hyggelig dag med masser af snak og lidt scrap. Snakken gik mest på scrap men vi kom da også flygtigt ind på snak om lagner.

5 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Ja tak for hyggeligt selskab i gå Kirsten, dejligt vi lige kan orden verdens situation, når vi er ude og trække "frisk" luft :)
Din punch kommer på operations bordet senere i dag og som en rigtig doktor, lover jeg ikke at den overlever, men der er gode prognoser hihi

Charlotte Ravn sagde ...

Hej Kirsten

Så er patienten vågnet af narkosen! Den har det efter omstændighederne godt, men har dog pådraget sig et mindre handicap! Den kan nu, omend med forsigtighed og hensyntagen til før omtalte handicap, igen punche smukke blomster ud :)

Cowgirl sagde ...

Hvad skulle du dog gøre uden doktor Ravn kære Kirsten. Atter engang tak for halmen - ja, altså alle de ark du nok så sødt forærede undertegnede jeg glæder mig til at komme igang - billederne er i trykken dertil - du har nu et smuk lille hjerte og en underfundig humor...

Susanne sagde ...

Ja tak for hyggeligt selskab, det var en super dejlig dag med masser af scrap - hygge og snak.

Dorit sagde ...

... som du dog kan sige det Kirsten, jeg kom til at grine højt, da jeg læste dine sidste linjer. Har tænkt på at vi skulle kalde os scrapbande-banden pga alle de finker der ryger af panden i tide og utide ! Jeg har virkelig moret mig over denne gang Gislev Friskolescrap (GFS). Kan læse at vi sandsynligvis igen kommer i det muntre hjørne sidst i januar 08. God jul og godt nytår !