mandag den 26. november 2007

Leverpostejmaden 1

For nogle dage siden hørte jeg i radioen om noget der kommer i tv efter nytår. I forbindelse med noget om madvarer, har de filmet en leverpostejmad i 14 dage. Det fik mig til at tænke på det ville være en god serie billeder til LO. Så i dag bliver dagen hvor jeg vil smøre en leverpostejmad og så tage et foto af den hver dag i 14 dage. GENIALT :-)
Nu har jeg så ikke den størte lyst til at den skal stå på mit køkkenbord, for der kan jo ske det at den vil få måske et noget forandret udseende - og lugt. Den skal jo heller ikke stå for varmt, men sådan lidt køligt. Jeg har nu fundet en diskret plads til den - den får bolig i de 14 dage på skohylden i min gang. Nu er jeg en af dem som arbejder og det giver lidt problemer i forhold til at tage billeder, det bliver jo tidlig mørkt. Så jeg må nok leve med at tage med blitz.
Jeg vil så, her på bloggen, lægge et foto ind hver dag i de 14 dage. Forventer en voldsom læserinteresse, mange vil sikkert finde det voldsomt interessant, at se hvordan sådan et stykke Dansk kulturbrød vil udvikle sig over kort tid.

9 kommentarer:

AnnikaDK sagde ...

Du er simpelthen utrolig *Gg*
Overvejede lige en rugbrødsmad med noget på, men lysten er gået fløjten :$

Til gengæld glæder jeg mig nu til dagligt at se når din blog kommer på min skærm, hvad dagen melder.

Tænker også på LUGT, UDSEENDE og - uf, godt den ikke er hos mig!
Selv fra køleskabet vil jeg tro at sådan en "fætter" vil være mindre hyggelig efter 14 dage - men i et skab!! UF
GOD fornøjelse - håber den kommer i en tæt beholder ;)

AnnikaDK sagde ...

nå ja - håber ikke du får spørgsmål om sure tæer ;)

Anne Thormose sagde ...

Uha, det er da en følgeton, som man bare MÅ følge. ;o)
Tror nok, at min værtsmor i Tyskland lavede samme eksperiment, dog med en spegepølsemad - den lå i hvert fald på en hylde i strygrummet i en lille månedstid....

Charlotte Ravn sagde ...

Kirsten du er altså dejlig kugleskør hihi
Glæder mig til at følge dit projekt!

Stine sagde ...

Hihihihehehihi :-D

Hvor må du bare være et helt igennem herligt menneske irl!

Det er da de skæggeste ting du hiver op ad hatten! Jeg bliver altid i så godt humør, når jeg kigger forbi bloggen her :-)

Store smil herfra :-D

/FruMaansen

Cowgirl sagde ...

Godt forbrydelsen er ovre og vild med dans...nu kan jeg så få tid til at følge din blog og leverpostejens endelidt. Godt jeg ikke spiser leverpostej selv...jeg følger spændt udviklingen...du er altså bare for sej Kirsten

MH72 sagde ...

dunk-dunk-dunk. Ja, det er lyden af mig der falder ned i bordet af grin. Kirsten - du har gjort det igen. Overgået os alle med dine skøre påfund!
Må indrømme at jeg faktisk har haft en lignende (og så alligevel ikke) idé.
Altså noget med at fotografere en udvikling.
Min tanke var bare at fotografere et træ i haven hver måned i et år.
Aldrig havde jeg tænkt på en leverpostejmad!!!
(ikke desto mindre så vil jeg selvfølgelig følge meget interesseret med. Og være taknemmelig over at en blog ikke læses med duft!!!)

charlotte sagde ...

For pokker altså!! LOL!! LOL!! Hvor får du det dog fra?
Jeg skal nok være en ivrig læser her på bloggen de næste 14 dage - jeg er da NØD til at se hvad der sker med den stakkels leverpostej!

Christina / LaChris sagde ...

Jamen Kirsten for f.... ! Nu måtte jeg IGEN ned og rulle på gulvet ! Du er altså skrup hamrende skør...på den gode måde, altså. Og her har jeg lige fået smag for leverpostej med ristet løg og agurkesalat. Nu ved jeg ikke, om det er noget jeg vil fortsætte med...MEN jeg skal i al fald kigge med på bloggen...så kan det jo være, at jeg skal kaste min kærlighed på en anden slags pålæg:O)