søndag den 4. november 2007

Punchnyt 1

Jeg har lige fået en melding fra Charlotte (Ravndesign) at "patienten" er vågnet af narkosen og kan igen stanse blomster ud. Hun skriver dog at den har fået et mindre handicap. Det er jeg nu ikke så forskrækket over, men mere det. at jeg har trapper til 1 sal. Men jeg hører nok nærmere om handicappets karakter. Jeg kan da leve med hvis den har elastik om maven, har tabt sig, eller har skiftet (hår) farve. Men det med trapperne er nu værre. Nå men det bliver vel bedre nu den er på rekreation hos Charlotte.

5 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Jammen så burde man vel egentlig besøge patienten ell. sende en botanisk dusk - man kunne også give patientens mor en pakke kaffefiltre i en noget kraftigere kvalitet end den normalt brugte.

Mia sagde ...

Hehe Kirsten!!!

Hvor er jeg glad for, at patienten overlevede indgrebet - det lyder som om det var meget voldsomt og omfattende!!! God bedring med den - og håber i klarer trapperne i fællesskab!

MH72 sagde ...

DUNK (mig som faldt på gulvet af grin).
Hm, mon jeg skal have en blomst med til patienten i morgen til tirsdagsscrap?

Cowgirl sagde ...

mh72 - du skal ihvertfald ikke tage lagner med så hellere noget til indvortes brug...Jeg troede lige det var torden jeg kunne høre i det fjerne, men så var det bare dig der faldt !!!

Anne sagde ...

haha lol.... Burde man måske lige sende en buket til den stakkels patient... !