torsdag den 15. november 2007

Tags

Her er de tags der var i "My scrap corner" 1 Jeg havde en overgang det med at lave tags. Det blev faktisk til en god 100 stykker :-) Ja sådan er det når autister går i gang med serieproduktion.
Pappet er fra div. morgenmadsæsker, bagsiden af A4 blokke mm. Jeg har så "malet" pappet med madkulør, blandet op med lidt vand. Hvordan det bliver, afhænger i høj grad af kvaliteten af pappet. Nogle af dem har fået en gang Tim Holtz sværte ovenpå. Jeg har en æske hvor jeg har samlet div. motiver, som er så småt at det kan bruges til tags. Hver gang jeg har lidt, så kommer det i æsken, så der altid er et godt udvalg når jeg gå i gang. Der er klip fra kataloger, fra scrappapir, dele af børnespil, små "mystiske" metaldimser osv.
Alle mine tags er i en kasse, som jeg benytter flittigt, når jeg lige mangler lidt ekstra pynt. Hvis det er et specielt LO, så har jeg også nogle upyntede liggende. De kan så være specielt målrettet hvad angår pynt.

4 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

De er bare så flotte "antikke" - nu prøver jeg igen med kuløren og husker lidt vand....Måske jeg en dag også når op på de 100...så jeg kan komme med i autistklubben !!!

piabau sagde ...

De er bare så flotte, har prøvet din teknik med madkulør som fungerede fint, jeg mangler bare nogle gamle kataloger

Susanne sagde ...

Kirsten, du er altså super god til at lave de tags men du har jo også øvet dig en del :-)

Stine66 sagde ...

Hæ hæ til din kommentar om autister. kanon lækre Tag's.
M.v.h. Stine66