torsdag den 9. august 2007

Sydindien

De her to foto er jeg meget glad for. Han var noget af det sødeste! Ja det er han da sikkert endnu :-) De blev taget for nogle år siden da jeg var i sydindien.
Arbejdet tager jo en god del af ens fritid, men i morgen har jeg taget mig en fridag - så skal der scrappes. Sent i går aftes startede jeg med at lave et LO med mig og den skaldede kok. Har fundet på en noget genial overskrift, når jeg nu skal være lidt beskeden :-) Overskriften er sat på, billederne limet på og.... tom - tom - tom....... Der mangler liiige det sidste og der er jeg gået i stå. Men der dukker vel noget op i løbet af aftenen, håber jeg. Det sker at jeg "sidder fast" med et LO og har det liggende fremme i dagevis, før jeg ser lyset. Hvis jeg er gået i stå med et LO, så laver jeg nogle andre imens. Mange gange behøver et LO at blive "modent" Måske skulle jeg slå mig på, at lave efter skitser, det ville være meget lettere, men også mere kedeligt - tror jeg. Må hen og kikke på det LO igen.

2 kommentarer:

Majer sagde ...

Hvor er han bare sød!! Minder mig om, at jeg har "ådan nogle billeder" af en lille dreng, fra da jeg boede i Zambia. Måske jeg en dag skulle scrappe nogle af mine billeder, fra dengang jeg var afrikaner....

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er han sød! Flot LO i kirsten stil :)