søndag den 12. august 2007

Roskilde banegård
Her er så de to LO med punkeren fra Roskilde banegård, taget en sen lørdag aften. Jeg spurgte pænt og hun sagde ja til at jeg tog et par billeder. Hun virkede helt genert. Desværre skulle hun nå et tog, så det blev kun til to foto. Jeg har valgt papir og sat billederne på og så har Sara, min datter, ellers lavet punkertegninger. Hun fik helt frie hænder til at gøre det som hun havde lyst. Frihåndstegninger på LO er vist ikke almindeligt, vist man lige ser bort fra doodling ranker/blomster. Men det er ikke sidste gang at hun får frie hænder til at gøre hvad hun vil på et LO. Det er selvfølgelig ikke til alle foto at det passer med tegninger, men mange. Jeg er blevet meget glad for disse to LO.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

HOLD DA HELT OP!!!Det er godt nok blevet nogle gode LO´s du der har fået lavet Kirsten. Dem er jeg vilde med!! Også ros til Sara!!

Knus fra Pernille

Jette / ma11edina sagde ...

WOW. Totalt gennemført i stil. Det er super godt lavet - af jer begge :-) Fede billeder, opsætning og perfekt tegning dertil.

MH72 sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
MH72 sagde ...

Hov, jeg ville bare rette min kommentar - ikke fjerne den!!!
Nå men here goes again:
Hvor er det bare blevet flot. Det er jo en super historie :-) (MÅTTE jeg jo skrive!!!). Det er altså virkelig pudsigt som hun ser genert ud!!! Jeg er helt vild med den måde du har lavet overskriften "Roskilde Banegård"...

Susanne sagde ...

Det er godt nok nogle LO der vil noget. Super
Sara´s evner inden for feltet er bare i orden - lækker dekoration af Lo holder stilen.

MULTISCRAP sagde ...

Halli hallo - det er da det sejeste ! Super flot gået med frihåndstegning fra datteren. Helt genialt når man selv kan fabrikere papir der lige passer til.

Måtte selv igang forleden med saks, sprøjte maling mm. fordi jeg lige manglede det rette papir til et LO fra Kovalam beach - Indien - 1991 !!