søndag den 19. august 2007

Ordet "Klar"

Jeg er overhovedet ikke KLAR.... MH72/Marianne har lavet en udfordring hvor der skal tages udgangspunkt i ordet "Klar" Simpelt og let at gå til, tænkte jeg, da jeg læste det og havde 345 ideer til LO med det ord. Men det skrumper ind, gør det, og det går hurtigt! Lige nu er jeg faktisk i minus :-) Jeg tager altid udgangspunkt i foto når jeg laver LO, så det er nok derfor det lige nu kniber, med at finde på noget. Ordet KLAR ligger og ulmer et sted og dukker op på de mest uventede tidspunkter. Når jeg er ude og handle og ser folk der er lige ved at køre deres dankort igennem - ja så tænker jeg KLAR, når pastaen er kogt al dente, tænker jeg KLAR, sekunderne før cykelløbet starter tænker jeg KLAR og sådan popper det op hele tiden. Jeg er overhovedet ikke KLAR - parat - rede - ......... Men det bliver jeg vel :-)
Her er en lidt anden ordleg: F.eks "Boomerang" = flyvevåben, "Nonne på deltid" = halvsøster og så en til gætning.... "Kortbunke" = 7 bogstaver hvor det sidste bogstav er g

5 kommentarer:

Susanne sagde ...

Den er svær Kirsten, men mit bud ville havde været "autisme", hvis du ikke havde sagt det sluttede med g
Smil

MH72 sagde ...

Esbjerg :-)

Kirsten Gro sagde ...

Nemlig - svaret er "Kortbunke"

Kirsten Gro sagde ...

Åhh sådan noget vrøvl jeg skriver - svaret er "Esbjerg" og selvfølgelig ikke kortbunke. Hvad kan en lang arbejdsdag dog ikke gøre ved den resterende hjerne :-)

charlotte sagde ...

Sjove tanker du har gjort dig om KLAR - et ord vi egentligt bruger til uendeligt mange ting! Der er lidt at tænke over - håber du til slut ender op med et supert bidrag til udfordringen!