tirsdag den 4. marts 2008

Kina og IndienLige et par LO fra det store samfund.
På det fra Indien, manden nederst til højre: Nu er billedet desværre ikke hvor man kan se hans tunge. Da jeg tog billedet holdt han munder lukket og det er bare rigtig ærgerligt!! Han havde den mest blodrøde tunge jeg har set i munden på noget menneske. Facinerende at tygning af betelblade farver så voldsomt. Men han er da ganske "nuttet" alligevel. Se alle de fingerringe. Men tungen..... bare jeg havde fået et foto af den for den var helt fantastisk i farven :-)
Den Kinesiske mur er helt enorm og et meget imponerende bygningsværk. Jeg havde, inden turen til Kina, sagt at jeg ville klappe muren. Det kom jeg også til.

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en dejlig skitse du har brugt til de 2 flotte layouts, den må jeg lige have i baghovedet til nogle af alle mine naturbilleder!

Rikke Eskildsen sagde ...

dejlige billeder, du har bare sans for at fange øjeblikket. Jeg er imponeret over de flotte billeder af muren. Altså Super flotte billeder på super flotte LO'er

netti sagde ...

Vildt flotte billeder! Og layoutsene er vildt flotte. Specielt det med indien kan jeg godt lide. Du har lige fanget indien med de farver.