lørdag den 29. marts 2008

Indersko
Det øverste LO var en af de første LO jeg lavede. Det er et af mine bedste billeder, synes jeg. Jeg har så pillet billedet af og lavet et nyt LO ( det nederste) Inden jeg gik i gang med at lave det nyeste, havde jeg inde i hovedet, en meget klar forestilling om hvordan det skulle se ud. Dvs. meget mere dims og mønstret papir. Men det var som om at det billede fik sit eget liv og egen mening.Så det blev altså meget mere enkelt end det jeg havde i tankerne.
Da jeg var i Indien og gik rundt i en by, så jeg disse meget udtrådte og brugte sko. De stod pænt udenfor en dør. Tænk hvad de kunne fortælle , de sko, hvis de kunne tale.Sikke et liv de har haft.

4 kommentarer:

charlotte sagde ...

Du har sådan en dejlig måde at "se" livet på! Elsker det sko-billede - og ja, det kunne være vældig interessant at høre hvad de sko kunne fortælle om deres lange liv!
Det nederste LO blev rigtigt flot, da baggrundsarket understøtter skoens farver totalt. :-)

piabau sagde ...

Er enig med Charlotte, du har fået mig til at flytte fokus til andre ting når jeg fotograferer i udlandet, det er et super skønt lo og ja tænk hvis skoene kunne tale

Jette / ma11edina sagde ...

Altså, jeg synes LO´et er blevet rigtig flot -igen! Det er flot med matter omkring fotoet, det fremhæver skoene, og jeg synes de virkelig fortæller en historie. Som Pia skriver,så lærer du os andre at tænke meget anderledes når vi fotograferer - jeg har i hvert fald lært en helt anden side at fotografere, efter at have set dine fotos og LO´s! Så thumb´s up :-)

netti sagde ...

Vildt flot billede - de sko er så sjove.
Jeg kan nu godt lide begge layouts. De er flotte og fremhæver billedet.