onsdag den 12. september 2007

Udsigt

Her er et af de foto jeg tog i New York. Det er taget fra toppen af Empire State Building. Det bliver et af de første foto som jeg vil scrappe fra turen. Jeg har haft fat i det mange gange, men så bliver det ikke til mere. Jeg er inde i en stime af arbejde, så der er ikke den store tid til det. Men jeg satser da på weekenden :-) Jeg er meget glad for det billede fodi duen var så venlig, at sidde stille, til jeg havde fået taget en del billeder af den.

7 kommentarer:

charlotte sagde ...

Pyyha - den har virkelig fløjet højt op i luften! Flot billede med en lækker udsigt. Glæder mig til at se det LO, der kommer ud af fotoet. :-)

Susanne sagde ...

Hold op hvor må det have været en stor oplevelse at stå deroppe og se ud over New York. Det er et skønt billede som jeg glæder mig til at se på LO

Christina / LaChris sagde ...

Skønt billed ! Jeg kan da sidde og blive helt svimmel med den udsigt !
Pæn og velopdragen due :O)

Anne sagde ...

Øj det er et godt billede. og det er helt vildt typisk dig (og rigtig fedt) at du på new york billeder glæder dig over at en fugl sad stille, istedet for at glæde dig over om du får en hel bygning med eller noget i den stil, som mange andre ville gøre!

MH72 sagde ...

Det her billede er bare fantastisk. Ikke mindre end fantastisk. På fotokursus med Jørgen Bresson på SAM fortalte han bl.a. hvor vigtigt det på et landskabsbillede er med en forgrund - for at skabe dybde i billedet. Når jeg ser det her billede så forstår jeg til fulde hvad han mener. Wauw :-)

Dorit sagde ...

Pyh ha, den lider godt nok ikke af højdeskræk !
Rigtig fedt billede, også til scrap...
Hilsner fra Dorit

Else sagde ...

arhjjj hvor VILDT - total FANTASTISK billede - intet mindre end GENIALT.
SEND DET IND !! lige meget hvor og til hvem, send det "ind" !!!

Dét billede glæder jeg mig til at se scrappet.