søndag den 16. september 2007

Skumbogstaver

Her er de bostaver/tal som jeg købte i New York. Jeg gav omkring 140 kr for dem. De havde dem i mange forskellige udgaver, men det er jo begrænset hvor meget der kan slæbes hjem - desværre. Jeg har en tid ledt efter lidt smalle bogstaver, som kan bruges til overskrifter. Chipboard o.lign. er flotte, men jeg efter et par ord står jeg altid tilbage med et utal af "forkerte" bogstaver, som jeg ikke kan få noget ud af. Ja, jeg ved godt, at man kan sætte forskellige modeller sammen, men det fremskaffer jo ikke de bogstaver, som jeg først løber tør for.

Det som er det smarte ved det her alfabet, er at man kan se hvor man stempler. Det foregår ikke lidt i blinde, som med de andre jeg har. Jeg er meget tilfreds med mit køb!


5 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Hold da op et godt køb Kirsten. Smalle bogstaver til laaaaaaange titler, og tænk at kunne se, hvor man stempler. Kender det med at løbe tør for bogstaver alt for godt. Det er jo nok de samme bogstaver vi allesammen løber tør for (e,a,d,s osv.), for ellers kunne man jo lave en lille byttehandel:-)

Christina / LaChris sagde ...

Waw det er et lækkert alfabet!
Ja, det er altså ret så godt at man kan se, hvor man stempler :O)
Tit går der jo lidt bølgegang i den, når jeg sidder med mine firkantede skumstempler :O(
Måske kunne man alligevel være heldig med en byttehandel ? Det kunne vi jo overveje...

Mia sagde ...

Lækkert alfabet!!! Og det er bare S.... smart at man kan se hvor man stempler!!! Jeg er misundelig!!!

Majer sagde ...

Hvor er det bare genialt. Det må da bestemt gøre det lettere at arbejde med, når der ligefrem er håndtag på :-)

Anne Thormose sagde ...

Jeg ser frem til vores hele scrapdage, hvor jeg satser på, at du slæber bogstaverne med til gav og glæde for os andre. ;o)