fredag den 28. september 2007

Elefantkuvert


Det her foto er et af de heldige, fra safarien sidste år. Jeg tog et stor antal foto af elefanten, men den havde ikke den største ro på sig. Men det her blev vellykket. Jeg har en næsegrus beundring for dyrefotografer, efter jeg selv har prøvet.
Papiret er slebet med sandpapir og de runde som jeg har trykt bogstaver på er hævet med skumpuder. Græsset er fra sydafrika, håndplukket og hjemtransporteret i pres i en kuffert. Kuverten er købt i sydafrika og er lavet af elefantlort (nej, den lugter ikke) Frimærkerne på kuverten er selvlavede.
Græsset har en lille historie. Min mor lavede kort med græsser og blomster og ville gerne have noget græs dernede fra. Alt var bare tørt der i november, men som den gode datter jeg er, plukkede jeg alligevel en masse. Til meget stor undren for resten af rejseholdet :-) Da jeg kom hjem var det lige så tørt som da jeg plukkede det, så min mor fugtede det og lagde det i pres. Det kom der en masse godt dekorationsmateriale ud af.

4 kommentarer:

Susanne sagde ...

Hej Kirsten
Velkommen hjem
Rigtig godt LO, har jeg ikke set det før?
Kh Susanne

Kirsten Gro sagde ...

Jo du har måske sert det før. Det har været på Gypsy for en tid siden. Jeg har ikke været så produktiv på det sidste har rejst og arbejdet :-)

Stine sagde ...

Hej Kirsten

Lækkert LO - er vild med farverne og at du er så god til at bruge alle mulige ting du finder ude i den store verden! Flot Flot!

FruMaansen

Cowgirl sagde ...

Flotte farver og sød elefant...Kirsten dine LO'er fortæller altid en historie også uden ord.