lørdag den 8. september 2007

Award

Jeg har fået denne af Anne Thormose, fordi hun synes jeg er flittigt til at give kommentarer. Tak for den! Den skal gives videre til fem og det bliver: Majer - MH72/Marianne - Lachris/Christina - rnielsen79 - mizz_kitty/Henriette.
Om 1½ time kan jeg hente de billdeder som jeg har valgt at fremkalde i første omgang, fra New York - øjhh hvor jeg glæder mig, for så skal der scrappes :-)

4 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Tusind tak Kirsten. Det bliver hermed min første award, og jeg er ret stolt af den. Så må jeg jo se, om jeg kan hitte ud af det hi hi.

MH72 sagde ...

Mange tak, Kirsten. Den er jeg glad for :-) Og må jeg så sige et STORT tillykke med design-team rollen? Hvor er det bare GODT GÅET, og jeg synes det er så godt du er med fordi din stil er så meget din egen = virkelig noget der kan give os andre inspiration. Jeg har endnu kun skimmet bladet igennem, men jeg jublede højt da jeg læste der ville komme flere historier om Holger & Marie. Det er jo ikke lang tid siden jeg efterlyste noget mere om dem. Sjovt at det så er med i bladet (hvilket du jo må have vidst allerede dengang jeg skrev det!!!). SKØNT!!! Jeg glæder mig til at se meget mere...

Majer sagde ...

Tusind tak for din award. Den sætter jeg meget pris på :-)

Og så tillykke med din nye tjans som designer i My Scrap Corner. Glæder mig til at følge med i føljetonen om Marie og Holger, synes også som Marianne, at det er alt for længe siden, at vi har hørt noget til dem.

Christina / LaChris sagde ...

Tusind tak for awarden Kirsten ! Den er jeg rigtig glad for !
jeg vil også sige TILLYKKE med designer-jobbet på My scrapcorner...jeg har da allerede brugt et af dine rigtig gode tips :O)