lørdag den 15. september 2007

Klar til New YorkSå nåede jeg alligevel at blive klar/parat/rede og fik klaret udfordringen fra MH72 om ordet "Klar"

Der skulle en del forsøg og rykninger til før jeg var tilfreds. Jeg har mange foto jeg kunne bruge til det ord, men hermed er side 1 lavet om turen til New York. Det er sjovt at skulle lave et LO ud fra et ord. Glæder mig allerede til det næste!

Det er ikke så meget scrap jeg får lavet i disse dage, men håber at der sker noget her i løbet af weekenden. Jeg har købt et flot alfabet i New York som jeg har tænkt mig at tage et foto af og sætte ind her. Det er de bogstaver som jeg har brugt til dette LO.

5 kommentarer:

Mia sagde ...

Skønt Lo og en alt for fed overskrift!!! Glæder mig til at se billedet af stemplerne!

rnielsen79 sagde ...

Skøn start på en begivenhedsfuld rejse. Rigtigt flot med den måde du har brugt ordet i flere ord. De stempelbogstaver er vildt flotte. Håber jeg en dag får styr på det der stempling.

MH72 sagde ...

Hej Kirsten - allerførst: FED detalje at du har fremhævet "klar" og "rede" i teksten :-) Og sikke en god historie om hvordan I fik sneget jer ind på 1. klasse. Det eneste jeg sidder tilbage og undrer mig over er: Ægte knive på 1. klasse... hm, flyver terrorister ikke på 1. klasse?!!! :-) Vinder af konkurrencen kommer på min blog senere i dag...

Susanne sagde ...

Flot LO
Der er godt nok blevet kræset om jer på turen derover, her er et eks. på at nogen gange kan det godt blive bedre,når uheldet er ude.

Christina / LaChris sagde ...

Skægt LO !!! Fede billeder ! God historie ! Det ligner godt nok ikke de menuer jeg kan huske fra mine charterferier :O)