mandag den 17. september 2007

Skitser

Skitser har jeg altid betragtet lidt som hæmmende. Sådan nærmest som at gå i Panduro og købe et kit til en julenisse, og så er det bare at samle den. Men nu står jeg med en rund fødselsdag i nær fremtid og har IKKE tid til at gøre som jeg plejer. D.v.s. rykke rundt og "fedte" med det. Derfor eftersøger jeg nu nogle skitser til et 8x8 album. Det er et album uden plastlommer, for der skal være ting på siderne der kan åbnes og "dimses" ved. Håber at komme op på omkring de 16 sider. Måske vel optimistisk da jeg kun har 6 foto at gøre godt med. Skitser ser jeg som en god løsning, nu jeg er i tidsnød. Jeg har talt med Pernille (Moster Olivia) som er skitse freak :-) Hun kom med en god ide fordi jeg ikke har ret mange foto - ordsprog. Ikke dumt, ikke dumt. Hvis der skulle komme en enkelt læser forbi og læse om disse overvejelser, vil jeg blive glad for at modtage een ide eller 1½. Jeg skal ud i "Det store samfund" fra onsdag og en tid frem, men bloggen vil være åben imens,for dem der forvilder sig herind og læser dette :-)

5 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Ja jeg bliver ved i aften :-) Måske kan du bruge dette link http://www.aerenlund.dk/idag/idag.asp
Her kan man slå op, hvad der er sket på forskellige datoer igennem tiden. Man vælger en dato (nederst på siden), og så kommer der begivenheder fra de forskellige årstal op. Sådan en side kunne da være meget sjov.

MH72 sagde ...

Ideer jeg har brugt:

- fakta om året fødselaren er født
- fakta om datoen fødselaren er født
- liste med kendte der har fødselsdag samme dag
- citater & ordsprog om venskab, familie, kolleger... eller hvad der nu knytter jer sammen
- fakta om navnet (oprindelse, betydning, hvor mange der har det)
- historier om fødselaren

God fornøjelse :-)

Pernille sagde ...

Hej Kirsten

Jeg fandt disse links i scrapshops forum under links (helt nederst på listen) Måske kan du bruge noget af det :-)

Pernille sagde ...

Ok....det ville nok hjælpe, hvis du fik det link!!!

www.scrapshop.dk/forum/viewtopic.php?t=40

Anne Thormose sagde ...

Ja, ja, Kirsten. Der måtte jo komme en dag, hvor du ville bøje dig og kaste dig over skitserne. Men pas på, du risikerer jo at blive afhængig - som os andre. ;o)