lørdag den 15. november 2008

Oksebryst med nisse


Måske er det svært at få fat i landnisser, men så kan de erstattes af forstadsnisser. Dem plejer der at være mange af.Hvis der bruges forstadsnisser, så undgå at bruge de unge af dem, for de kan være lidt uregerlige at rense. Bynisser kan også anvendes, men husk at de skal udvandes grundigt i sødmælk så den osede smag kommer af dem.

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Uhm gammeldavs oksebryst og nu med nisse, det lyder skønt. Jeg skal til karlunde næste uge så vil jeg prøve at finde nogle forstadsnisser. :)
Mht. babynisserne, jeg synes de er svære at få fingerne i. De er jo gemt god afvejen.
Men du ved måske hvor jeg kan få fat i nogen? På forhånd tak. :)
Du må ha' en god weekend

Kirsten Gro sagde ...

Ja babynisser kan være uhyre vanskelige at få fat i . Men prøv at stille en lille skål med risengrød frem. Godt med smør, sukker og kanel. Særlig smørhullet skal være stort og dybt. Det er en god babynissefælde.

Gitte sagde ...

Sikke en listig ide, den skal jeg huske. ;o)