fredag den 28. november 2008

Syltede nissenumser


Her er så dette års sidste nisseopskrift.
1 kg nissenumser renses meget grundigt og barberes. Når de er skyllet grundigt i flere hold vand sættes de over at koge. Afhængig af nissealder koges de til de er møre. Bruges der ældre numser, så beregn ca 4 timers kogetid.
Mens de koger laves lagen: ½ l eddike, 2 stænger kanel, 5 spsk rørsukker, to pressede appelsiner, koges i 5 min. Nissenumserne kommes på glas og lagen hældes over. Står mindst 4 dage.
Når du går i gang, så lav en del glas. De er også gode at give som værtindegave.
God jul.

7 kommentarer:

Mutte sagde ...

Tak for alle dine dejlige nisseopskrifter. De har været årsag til en del smerte i lattermusklen. Men de har også været en god optakt til den kommende jul. Rigtig god december

Karina sagde ...

Ej hvor er denne her sjov ; )
Det har været dejligt at komme herind og få et smil på læben. Hvor er du kreativ.

Stine66 sagde ...

TUSIND TAK for dejlig underholdning hver eneste dag i ellers kedelige november.....

madamtridse sagde ...

Hi hi hi nu kan jeg heller ikke mere, jeg er gået i 2 halvdele af grin. Det har været super hyggeligt at få nye ideer til madplanen. hi hi. Kanon underholdning i denne mørke november. Du er genial. :)Men bliver det hele lidt kedelig så kommer jeg lige forbi og kigger på opskrifterne. hi hi.
Så på gensyn en anden dag.
Du må ha' en forrygende weekend. :)

Fruscrap sagde ...

Tak for alle opskrifterne. Dejligt med nye ideer til de ellers lidt kedelige nisser. Du skulle vel ikke have en opskrift på magnetnisser. Jeg faldt over et billigt parti forleden. Tænkte det måske skulle være noget med rester i retningen af "alt godt fra køleskabet".
Tak for mange gode grin.

LaChris sagde ...

HÆ HÆ HÆ ! eller man burde vel sige: HO HO HO !

MH72 sagde ...

fantastisk, fantastisk! Denne opskrift tror jeg er min yndlings!!!!