søndag den 2. november 2008

Smånyt

Så har jeg været til midnatscrap hos Multiscrap. Det var let, bare at gå over vejen :-) Det var fra 17-24 så lidt skulle der jo pakkes.Puhh det tager altså sin tid at pakke det ned der skal bruges. Jeg havde en ide om at lave et 8x8 album med pluk fra nogle af de rejser jeg har været på. Så skal der findes foto, så laves baggrundspapir, så dimser og dippedutter og værktøj osv. Men jeg drog da afsted kun med min tote og en mappe! Nå ja og camera for jeg skal lige lave en lille skrift til Scrapsisters om midnatsscrap hos Iben.
Fik hun så lavet noget,hende Kirsten? Ja det gjorde hun + tre opgaver som var i løbet af aftenen. Jeg var så heldig at vinde i to af de konkurrencer der var, så det var ikke så ringe. Det var en rigtig hyggelig aften og tiden fløj afsted.
Jeg blev langt fra færdig med mit album, men kom et godt stykke.
I dag nåede jeg lige at være med et par timer til kortcybercrop hos Scrapsisters. Der var mange forskellige opgaver, så der var noget for enhver.

Ugens overraskelse!! Else har givet mig 125 scrapillioner på Scrapsisters! Mange tak for det Else, der blev jeg lige overrasket. Bare fordi at jeg sender hende et LO jeg har lavet med en opskrift.Scrap kan føre mange ting med sig :-)

2 kommentarer:

Netti sagde ...

hvor er jeg misundelig at du bare kan gå over vejen og så være hos Multi - på den anden side ville det dæleme blive dyrt :o)
jeg glæder mig til at læse om arrengementet.

MH72 sagde ...

125 scrapilioner.... jeg har INGEN idé om hvad du snakker om!!!

Er håbløst bagud her i cyperspace, må vist hellere komme ind på Scrapsisters og se hvad dét er for noget!!!