søndag den 26. oktober 2008

Firkantet udfordring.


Weekendudfordringen på Scrapsisters går ud på at lifte et LO fra mizz_kitty. Jeg valgte et LO hun havde lavet d. 25/5-08 "Pjevs"
Men mit har fået en lidt andet udseende.Der skulle være 6x6 firkanter med et foto i midten. Nå men jeg fandt et foto og skar det over i fire (som hendes)Derpå skar jeg lystigt firkanter til den store guldmedalje. Men et eller andet gik altså galt med mig og mål. Jeg prøvede længe på, at få det til at gå op. Men ikke om jeg kunne finde ud af det! Så mine firkanter er blevet lidt mere "kreative" Jeg er faktisk ganske godt tilfreds. Men hvis der skulle være en matematisk venlig sjæl derude i cyberspace, så vil jeg godt lige have opskriften på hvordan jeg omkranser et foto med firkanter.

8 kommentarer:

FruMaansen sagde ...

Lækkert lo. Kan faktisk godt lide at firkanterne ikke "sidder i firkant!"

madamtridse sagde ...

Dit Lo er super flot. Jeg kan godt lide at firkanterne danser lidt rundt på LO'et. :)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Dejligt LO du har fået lavet. Jeg synes nu det giver billedet lidt spil, at det ikke er helt firkantet.
Har du været ude og ride på den kamel???

Karina sagde ...

Flot LO.

Mutte sagde ...

Godt at du ikke kunne få firkanterne til at passe. Det blev til et super flot og anderledes LO.

Dorit sagde ...

Tror man skal huske at beregne mellemrummet med i målene, men jeg synes altså ærlig talt, det er meget flottere sådan som du har løst opgaven, netop fordi det er mere spændende for øjet at se på ! Super LO, nemlig !

Heidi sagde ...

ejj hvor er det vild godt ;o)er vild med alle de firkanter

MH72 sagde ...

*LOL*!!!
Du skal sørge for at én firkant i billedet svarer til f.eks. 2 af de firkanter der skal rundt om - inklusive mellemrummet mellem de 2 små firkanter. Så skulle det gå op!