lørdag den 25. oktober 2008

Isenkram


Der var en udfordring på Scrapsisters hvor man skulle blive inspireret af tre foto og tage lidt inspiration fra hvert. Det er det som jeg har gjort til dette LO. Nu er jeg ellers ikke så meget for alt den ubrugte plads på et LO, men det her er nogenlunde.
Nu kan jeg ikke huske om det var hos ham her eller en anden isenkræmmer at jeg købte tallerkener. Hvis vi ikke havde fået maden serveret på bananblade, så fik vi det på bliktallerkener. Så sådan nogle tallerkener måtte jeg bare have med hjem. Fire styk købte jeg og han insisterede på at gravere mit navn i dem på bagsiden. Det voldte ham dog lidt besvær for han var vokset op med hindiskrift og ikke vores bogstaver. Men da jeg havde skrevet det ned og han havde studeret det en rum tid, så blev mit navn graveret ind på bagsiden.
Jeg rejste ellers rundt med sådan et bananbladsskål i nogle dage, men det tørrede så meget ind, og smulrede, at det desværre ikke var muligt at transportere hjem.

5 kommentarer:

Dorit sagde ...

Jeg har også svært ved ikke at smaske noget på hele arket, men man må jo forny sig indimelem. Det ser vældig godt ud med hist-og-her-stemplingen... også den rundt i kanten, super. Og billedet er jo godt som de andre fra Indien, flot skæg han har ! Du skulle da lige affotografere dit navn fra tallerkenerne... gad godt se, hvordan han fik lavet bogstaverne !

Jeannette Lauridsen sagde ...

Enkelt LO.
Dejligt at man får historien bag billedet.
Det lader til at du er en rimelig berejst dame, med alle de dejlige feriebilleder du laver LO's med.
Jeg gad godt se hvordan han fik skrevet dit navn.

Isenkram sagde ...

god historie ville elske at dele denne

Isenkram sagde ...

Tak for dette indlæg!

Mega mussel sagde ...

tak for deling! meget informativ kom til at dele denne her:)