lørdag den 18. oktober 2008

Kort


Nu er jeg ikke den store kortmager, men der var en udfordring på Scrapsister med at lavet et kort med et citat. Jeg er blevet lidt træt i øjnene af "Gul stue " = malede stempler, så denne opgave var lidt anderledes. Kortet er meget enkelt og der er ikke de store falbelader med det. Men anvendelig, vil jeg mene :-) Jeg maler stempler og laver kort til et par boghandlere, så det er måske derfor at jeg er blevet lidt "træt" i øjnene ved "Gul stue" Ikke fordi jeg sælger så jeg kan leve af det :-) Men der er altså mangel på voksenkort og det er trods alt dem som der bliver brugt flest af.

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Jeg har det lidt ligesom dig! Stempelkortene er meget søde, men man har altså også brug for at lave noget andet! Og mange af mine "kunder" synes det er børnekort! Så jeg må jo hellere finde på nogle flere udfordringer, som ikke kræver stempler inde på Scrapsisters! :) Jeg er vild med din blomst, den ville også være fed på et LO!

Karina sagde ...

Sødt og enkelt kort.

MH72 sagde ...

"gul stue" .... ha-ha-ha-ha!!!

Jeg har det nøjagtigt som dig, jeg er heller ikke for vild med dem. Men for mig er det måske lige så meget et spørgsmål om at jeg altid bliver vild med tingene 1 års tid efter alle andre.

Så bare vent - når nu stempel motiverne om kort tid (?) er blevet umoderne, så "opdager" jeg dem!!!!

Jeg kan rigtig godt lide din blomst, forøvrigt - et er en god idé....