lørdag den 11. oktober 2008

Smil


Nu fik jeg lavet et LO med dette foto. Billedet er absolut ikke noget særligt og slet ikke for andre. Men det var årsag til et af mine store grineanfald.
Da vi var i Indien rejste vi fra by til by, sådan efter lyst. På et af de hoteller vi overnattede var det noget skrabet. Der er altså MEGET langt til dansk standard :-) Men der var da et vestligt toilet og en bruser. Om der så kunne komme vand ud, var en helt anden historie. Nå men en seng var der også. Men der var kun lagen på¨og ikke noget vi kunne tage over os. Ja det kan jo være at vi danskere er noget vaneagtige, men jeg vil nu gerne have noget over mig når jeg skal sove, også selvom der er varmt.Da der blev spurgt efter noget vi kunne tage over os, så fik vi tedudgen til højre. Den var ca 50 x 50 cm! Lige der begyndte jeg at grine og det blev endnu værre da vi fik tedug nr. to Det blev kun til een nat på det hotel :-)

5 kommentarer:

Jeannette Lauridsen sagde ...

Kan godt forstå dit grineanfald. Det er ikke lige det man forventer at få som dyne. Håber den dækkede det den skulle. ;0)

Lina sagde ...

HAHAHAHAHAHA! Fantatisk oplevelse :)

Dorit sagde ...

Ha-ha, ja det er rejselivets glæder ! Jeg har tit tænkt på at skrive en bog (som nok kun jeg gider læse) om brusere rundt omkring. De er virkelig VIDT forskellige, lige fra til ikke at give vand, til at være sat til med kalk, så der kun kommer 2 stråler, brusere med kun koldt eller meget varmt vand og måske bruserbeslag, der kun hænger fast med een skrue, ja der er faktisk ikke 2 ens brusere rundt i verden ! Tænk over det når I kommer rundt !!!

madamtridse sagde ...

Hi hi den var god. Ja man får sig en masse skønne oplevelser rundt omkring i verden.
Min søn ville ha' været lykkelig for han er helt vild med Mickey Mouse :)

MH72 sagde ...

:-)