tirsdag den 7. oktober 2008

Iben 15 + convention


Her er mit bidrag til Ibens konkurrence nr. 15. Opgaven lød på fire foto hvor det ene skulle være rundt + mindst 30 knapper i to farver. Ja jeg ved det , jeg ved det..... jeg gik lidt amok med de knapper og der er liiige et par stykker mere end 30 :-) Som sædvanlig vandt jeg ikke. Måske jeg skal skifte motiv til små børn eller blomster og det så vil hjælpe? Nå pyt - det er sjovt at blive udfordret. Jeg er altså vild med foto at ting, man ikke sådan lige lægger mærke til i dagligdagen. For nogle år siden tog jeg en hel serie billeder med hvad der ligger på fortove... pizzastykker, en sut, en billet, et gummibånd, ølkapsel, hundelort osv. Nå men det er en hel anden historie.

Convention i Ryslinge
I lørdags var jeg på min 7 convention i Ryslinge. Denne gang havde jeg ikke meldt mig til nogen kurser. Det gav god tid til at komme rundt og kikke på scrapting. Det er første gang at jeg er til convention uden en indkøbsseddel. Det hindrede mig dog ikke i at at finde noget jeg kunne bruge :-) Men denne gang havde jeg faktisk penge med hjem igen. Fik også byttet en del ATCkort, så det var rigtig fint.
Jeg foreslog Heidi at dem der havde været med alle gange, når det var 10 gang, fik en nål. Heidi var hurtig og omdøbte den straks til en "Hoplanål" :-)
Det var en rigtig hyggelig convention - ganske som det plejer. Hvad fik hun så lavet, hende Kirsten Gro? Hun fik snakket og grint gjorde hun! og så tre små tagsholdere. Heldigvis havde jeg denne gang pakket meget lidt, så jeg havde faktisk heller ikke planlagt det store. Erfaringen har lært mig at det ikke er til convention at jeg er produktiv med at lave scrap. Convention er til snak, inspiration, grin og indkøb.

Foto: Per F. Andersen

5 kommentarer:

Mia sagde ...

Hihi sjove billeder...der gik lige lidt inden jeg kunne skille billeder og baggrund ad...fedt lavet!!

Heidi sagde ...

syntes det er et sjovt og skønt lo du har lavet - og ja der mange ting i sin dagligdag man ikke ligger mærke til ;o)
Lyder til det har været en super dag du havde ;o)

Dorit sagde ...

Er helt enig i din sidste sætning, faktisk overvejer jeg slet ikke at tage noget med næste gang, det bli'r nemlig til for lidt ! Ser også frem til en Hoplanål, noget fortjener vi da !

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønt LO, jeg er imponeret over din evne til at scrappe ale billeder og så ser det bare brand godt ud. Lyder som en rigtig hyggelig dag på convetion

Lina sagde ...

Ja jeg elsker altså dine fantastiske billeder - de er super inspirerende, og du får det hele til at hænge flot sammen på dine LOs.