søndag den 24. august 2008

OLLO 20


Her er OL LO nr 20 og hermed afslutningen på OLLOserien. Jeg har stadig mange Kinabilleder, men nu vil jeg lige holde en lille pause med dem. Iben fik tre Kinafoto i fredags og lavede hurtigt tre LO som hænger i hendes butiksvindue. Sjovt at se ens egne billeder brugt til LO, lavet af en anden. Men godt gået Iben!
Dagens OLLO foto er fra 27 sal på et hotel i Shanghai. Heldigvis kunne vinduerne åbnes, så der var mulighed for at sætte kameraet på tid. Det passede lige med, at med lidt snilde kunne kameraet stå i vinduet og så var det bare at trykke på udløseren. Måske også lidt held, at det ikke faldt ud :-)
Det var facinerende med sådan en udsigt. Hvor den dog ændrede sig, afhængig af tiden på døgnet/lyset. Efter jeg har været i Shanghai og oplevet skyskrabere er jeg faldet totalt for dem! Før jeg oplevede dem, havde jeg en ide om at det bare var store klodser der lignede hinanden. Men jeg er blevet klogere. Der var jo også lige et par stykker i New York og de var også en fantastisk oplevelse.

3 kommentarer:

OLIVIA sagde ...

Så kom du igennem min udvalgte stak af billeder til OLLO´s!!! Flot Kirsten...du er nu altså lidt af en nørd (på den gode måde) :-)

Dorit sagde ...

Fantastisk natbillede... som jo så samtidig er et "lukker og slukker" for OLLO-temaet. Godnat til Kina.
I morgen er der en ny dag, og måske et nyt tema !?

Majer sagde ...

Det er virkelig et flot billede du har taget. Vildt at du lige har scrappet 20 LO's under OL. Godt gået!!