mandag den 11. august 2008

I dag har jeg scrap jubilæum!

I dag er det tre år siden at jeg startede med scrapbooking og satte mit første LO ind i Gypsy´s galleri. Det var dette.Bemærk lige den mønstrede stribe i baggrunden.Den er sat der, for at dække over, at det grønne karton er sat sammen.Som helt nybegynder havde jeg ikke 30x30 ark. Nød lærer nøgen kvinde at spinde :-)


Der er sket lidt siden :-)
Dengang, som nu, brugte jeg alternative materialer. Det første LO var med farvede kaffeposer.På de tre år er det blevet til et enormt antal LO, minialbum, kort osv. Min glæde ved scrapbooking er ikke blevet mindre med årene. Det er noget som har sat sig fast. Mulighederne er uendelige og jeg bliver stadig inspireret til at lave nyt. Scrapbooking kan laves overalt og det er ikke nødvendigt, med store mængder købte ting, for at frembringe noget tilfredsstillende.
Lige pt. er jeg inde i en periode hvor jeg samler skrot. Småt fladt metalskrot fra veje og fortove. Så jeg går mest med næsen ned mod jorden og afsøger for flade metaldimser, der kan bruges til scrapbooking.Sådan kan scrapbooking bringe så meget forskelligt med sig - heldigvis.

6 kommentarer:

Majer sagde ...

Tillykke med jubilæumet. Kan godt huske dit første LO. Det var dengang der ikke hele tiden kom nye scrappere til, så når der kom en ny scrapper og ny stil, blev det grænsket :-)

Annette sagde ...

TILLYKKE med scrap-jubilæet.
Håber du får lavet et nyt LO idag, så vi kan se hvor meget du har udviklet dig siden LO nummer 1.

Cowgirl sagde ...

Tillykke med dagen. Gevinst: du må gerne stå på hovedet i mandens metalskraldespand...der er alt lige fra et søm til en donkraft...hvordan du vil scrappe det bliver dit problem - men du er altid velkommen til at fylde lommerne med lidt metal (olien fjerne du selv)

MH72 sagde ...

Tillykke med den store dag :-) Og ja, din stil har da udviklet sig må man sige!!!

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med jubilæet! Hvor er det sjovt at se, også at du holder ved din stil og det du ønsker den skal indeholde. Det er i hvert fald altid spændende og kreativt :-)

Netti sagde ...

haha jeg kan lige se dig komme gående hen ad gaden..mor der kommer den underlige dame *G*
Men det er altid spændende at se hvad du NU har fundet på *S*

Tillykke med dit jubilæum!