lørdag den 23. august 2008

20.000 besøgende

Så har jeg rundet de 20.000 besøgende, siden jeg startede min blog i august sidste år. Tak til alle jer der har fulgt mig og dem som også kikker forbi og lægger kommentarer. Mange tak!
Det skal fejres og blandt alle dem som lægger en kommentar i dette indlæg, vil der blive trukket lod om en lille gave d.31/8.

I morgen bliver det sidste af OLLO serien lagt på bloggen. Så er OL slut og jeg har også lige fået nok af Kinabilleder for en tid :-) Men jeg kan jo lave "stimer" med andre emner. Måske er det et autisttræk, det med at lave serier af det ene og det andet :-)Borset fra tags, ATC osv. så lavede jeg også en serie med Leo (leverpostej) og Rosa (jordbær) Særlig de to sidste, var rigtig sjove at lave. Hmmm jeg må se hvad jeg kan finde på til den næste serie. Ha måske skulle jeg lave et LO til hver dag i december (eller november som opvarmning) til julen. Det kunne jo være "Nisse på 30 måder" Sådan kogt, stegt, ristet, i karamel osv. Var det en ide? :-)

10 kommentarer:

Cowgirl sagde ...

Jammen så melder jeg mig under fanen - måske jeg bliver den heldige. Der kan afhentes frække nisser på Nordgaard hvis der skal afprøves opskrifter !!!

MH72 sagde ...

"Nisse på 30 måder"??? Oh no, jeg tror jeg griner allerede :-)

Tillykke med jubilæet!

Karin sagde ...

Sejt gået med de 20.000 :-) og jeg er helt sikker på at du finder på noget ;-)som ingen andre !!

Dorit sagde ...

Tillykke med det pæne runde tal og alle OLLO'erne, du har vel snart skæve øjne, ha-ha !
Det har været rigtig sjovt at se et nyt LO hver dag, bare jeg havde tid til det ! Årrrh måske skal man også have en snert autisme....

Charlotte Ravn sagde ...

Weeeeee tillykke med de 20.000 besøg! Hmmmm nisse opskrifter - det er jeg sikker på at du kan få en masse sjov ud af :)

Karina sagde ...

20000, det var dog imponerende, tillykke med det.
Ærgeligt at OL er slut, jeg har nydt at følge med i dine LOer. Men du finder forhåbentligt på noget nyt. Venter spændt på at se dit skrot i brug...

Naja Dorph Willumsen sagde ...

Det er dog vildt med så mange besøg du har haft ;) skøønt. nisserne høre da til december måned ;) hvad med regnvejrsbilleder hehe dem har vi jo så mange af her for tiden ;)

Heidi sagde ...

waw tillykke med alle besøgene men også lækker blog du har med en masse ider` ;o)

abc sagde ...

Tillykke med det flotte besøgstal....Må indrømme at jeg har fulgt dine OLLO´s hver dag, synes det er rigtig godt gået....

Rikke Eskildsen sagde ...

jeg vil glæde mig til den næste serie. Synes det er igtig skønt at følge dine serier :0)
tillykke med de 20.000 besøg :0)