tirsdag den 12. februar 2008

Minialbum


Så har jeg fået lavet et par minialbum og sat ryg i med min Zutter. Den maskine kan jeg ikke rose nok! Den er bare nem at bruge.
Dette minialbum indeholder også alle de udfordringer som jeg gav sidst, jeg var sammen med "Odensescrapperne" kroner, bånd mv.
Der er altså et eller andet med mig og minialbum, jeg kan gå helt i selvsving når jeg laver dem. Glemmer helt tid og sted, så det kræver lidt tidsplanlægning, inden jeg går i gang :-)
Starten er altid at jeg finder nogle foto frem og så springer jeg fra den ene side til den anden, uden nogen egentlig plan. Starter med at lægge det løst på og nogen gange rykker jeg meget rundt på det, før jeg limer det på.
Minialbum ER en god ting at lave.

8 kommentarer:

Mutte sagde ...

Super flot minialbum. Den maskine ser ud til at være guld værd. Jeg tror at jeg bliver nød til at skrive sådan et vidunder på min ønskeliste over uundværlige maskiner

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare lækkert det minialbum! Ja den er virkelig en god investering den Zutter, jeg har ikke haft tid til, at lege med min endnu, men det gør jeg forhåbentlig snart!

Bitten sagde ...

Flot album Kirsten og tillykke med din nye maskine. Bruger du pap eller karton eller hvad til dine minialbums?

piabau sagde ...

Det er rigtig flot det album, skønne farver og stempler du har brugt.Hvor tykt karton kan den klare?, jeg glæder mig også til at der kommer til at stå en hjemme hos mig,

Majer sagde ...

Fint minialbum! Der er en god gennemgående sammenhæng i det. Det kan jeg godt li :-)

Rikke og Jesper Eskildsen sagde ...

Flot album.

Kirsten Gro sagde ...

Bitten: Jeg bruger pap til omslag om sider. Karton kan også bruges. Omslaget er kraftigt og siderne kan let være tyndere.

Cowgirl sagde ...

SKØNT album. Det er måske den næste investering man skal overveje !!!