fredag den 22. februar 2008

Disket


Det er ikke sådan når jeg ikke er så god til at læse.... Ibens opgave 4 lød på bl.a. 2 blomster, hverken mere eller mindre. Jeg har brugt 4. Diskuteres kan det sélvfølgelig, men suk..... jeg blev altså disket. Nå men nu satser jeg stærkt på at jeg vinder i opgave 3 :-)
Bogstaverne har jeg givet en tur med kødhammeren og så sværtet dem.

7 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Åh, din lille stakkel. Skal vi sørge for at du får en kugleramme eller et par stærkere briller i fødselsdagsgave, så du ikke risikerer at blive disket igen? ;o)
Du er da også uheldig i den konkurrence - først bliver du glemt, og nu disket. Hvordan skal det ikke ende?

Ragna sagde ...

Ih altså Kirsten....dig og din kødhammer LOL Men det giver en super god effekt.

Unknown sagde ...

God effekt med kødhammeren :0). Sikke en skam at du blev disket, det er bare et flot LO

Jette / ma11edina sagde ...

Det var godt nok synd...men ja du har ret - reglerne skal nærstuderes ;-) Ellers et super flot LO, din titel er vildt flot, det ligner gamle,skæve metalbogstaver!

Marianne sagde ...

Jeg synes, at dit biddrag er vildt flot - og det kan virkelig diskuteres, om der er to eller 4 blomster på det LO...... Øv....

Charlotte sagde ...

Det er ellers et fedt LO! Super flot farvesammensætning! Og hvor er det sjovt at du har brugt en kødhammer til bogstaverne - herlig ide, som her er skrevet bag øret! :-)

Netti sagde ...

Du er nu god til at svinge kødhammeren og det ser vildt flot ud. SYnd at du blev disket for det er ellers hammer (hahaha) flot.