torsdag den 26. juli 2007

Om syninger i "Blind Scraplift"

Ps. ang. "Blind Scraplift" så er jeg altså stadig "lidt" for hurtig nogen (få) gange. Der stod at der skulle være syninger på alle strimlerne både alm. sting og zig zag. Jeg har så brugt en del god tid på at lave det på 38 strimler - I HÅNDEN med et rigtig hjemmelavet system. Symaskine er ikke lige noget jeg har. At lave alm. sting er jo sådan rimelig enkelt, men zig zag? Ja laves kan det da, men der skulle jo gerne være lige linie på begge sider. Så var det jeg fandt på at lave zig zag mellem to linialer. Ikke nemt, ikke nemt. Det kræver koncentration og en meget sikker næve, så de to linialer ikke smutter ud til siderne. Som sagt så var jeg beskæftiget med det nogle timer.
Nu er det så liiige at jeg har kikket i skuffen med stempler... hovsa der var et stempel med knapper OG et med syninger! Jeg ville have sparet MINDST et par timer, hvis jeg havde tjekket stempler inden jeg begyndte på håndsyning. Måske har jeg for meget værktøj? :-)

2 kommentarer:

Familien Thormose sagde ...

Oj, det var godt du lige nævnte stemplerne med syningerne. Jeg har da nogen liggende fra Orion Design med flere forskellige slags sting. Super, så slipper jeg for penne-arbejdet i aften. ;o)

Kirsten Gro sagde ...

Ja hug du bare løs - hvis du vil snyde! MIT er håndarbejde, møjsommeligt udført sting for sting :-)
SUK, jeg havde også "snydt" hvis jeg bare var kommet i tanke om de stemler nogle timer før.