onsdag den 25. juli 2007

Elefant produktion


Dette indlæg vil være delvist "genbrug" Når jeg laver LO er der ikke plads til alt det som jeg gerne vil fortælle. Selvom jeg er oppe i 12x12, så kniber det alligevel. Men her kan jeg jo sætte et LO ind + fortælle hele historien. Håber det er interessant/morsom for andre end mig selv. En blog er jo for andre ude i samfundet.


Dette LO er et jeg lavede for et stykke tid siden. Jeg er faktisk så glad for billedet at jeg overvejer at få det op i 60x90, så det kan hænge og "pynte" Fotohandleren har et tilbud på 99 kr.

Jeg var på safari i sydafrika sidste år. Det er der jeg tog billedet og 1000 andre :-)

Her går man rundt og taler om appelsinhud! Når jeg ser det tæt på, forstår jeg godt, at mange fugle kan finde aftensmaden i de folder.

Det der er i posen er elefantlort. Dybt tåbeligt, men jeg købte et par poser til at forære væk :-) På et tidspunkt fik vi kortvarigt lov til at komme ud af bilerne og der så jeg en. Elefantlorten var meget let, for den var helt tør, men så stor som et mindre hvidkålshoved. Jeg stod med den i hånden og overvejede at tage den med hjem. Men det gjorde jeg ikke. Der var flere årsager... det var kanonvarmt og min taske var ikke stor nok til at rumme den. Jeg havde ikke været smart nok til at tage en palstikpose med. Der var også liiige "enkelte" smådyr som krablede rundt i den. (Det var nok de dyr som er til tørfodder :-) )

Nu hvor jeg sidder i Danmark, så ærgrer det mig at jeg ikke tog den med hjem. Den havde vel gået gennem tolden.

Der kunne være blevet mange mange "gaveposer" ud af den jeg havde i hånden!

Det ser ud til at det er fotovejr i dag, så senere sætter jeg mine knapper ind. De koster ikke mange ører at lave og kan varieres i det uendelige.

2 kommentarer:

marianne sagde ...

Sikke en fed historie - og forsinket tillykke med bloggen.

Knus Marianne

Marianne/MH72 sagde ...

Hejsa Kirsten - tillykke med din nye blog! Og jubieee at jeg nu kan læse dine historier her :-)
Hilsner fra
Marianne/MH72