fredag den 23. oktober 2009

Fiskemarked


Utrolig så hurtigt tiden går! Pinligt at jeg ikke har lagt noget ind i meget lang tid. Men arbejdet har taget en meget god del af mit overskud. Men nu har jeg besluttet at NU skal der være plads til scrap også. Siden jeg har lagt på bloggen sidst, har jeg da scrappet lidt. Men meget af det har være til Scrapsisters som designer.De ting kan jeg først vise på bloggen en måned efter at det har været vist hos dem. Dette LO håber jeg har været vist der hvor det skulle vises, for jeg husker ikke til hvad det blev lavet. Det er jo ikke just på den måde jeg plejer at scrappe, men jeg mener nu at det er meget "hæderligt" :-)
I anledning af udgivelsen af Holger og Mariebogen, var der et stykke med mig i en lokalavis. Hende jeg talte med, spurgte og Holger ikke gik ind i kommunalpolitik? Nu mener jeg at det er en af de ting der ikke lige ligger til Holgers højreben, men det satte mig alligevel i gang med at skrive om ham og politik. For en del år siden var jeg selv i kommunalbestyrelsen i otte år, så jeg har historier nok at tage af. Så jeg har historier i lokalavisen (igen) om Holger og kommunalvalg. Det er jo aktuelt stof, så jeg overvejer at sætte dem her på bloggen også. Min ide med denne blog var ellers at det kun skulle dreje sig om scrap, men en enkelt historie i ny og næ, går vel an?

1 kommentar:

Rikke sagde ...

Hej Kirsten
Idag stod jeg og lavede bøger for statsbiblioteket (er jo bogbinder) pludselig så jeg et kendt ansigt, sørme om det ikke var din bog, det var spændende at se

go december
Knus fra Rikke scraps :)