onsdag den 1. april 2009

Knald på farverne


Ibens opgave 3 var at farven gul skulle bruges, så den kunne ses + eet foto. Nu er gul altså langt fra den farve som jeg bruger mest af :-) Da jeg så opdagede at digiscrappere også kunne deltage, var jeg meget tæt på at springe fra. Jeg mener ikke at man kan blande digescrap og papirscrap i samme konkurrence. Ork jeg har mange gode argumeneter, men det er et helt andet indlæg.
Gul er som skrevet ikke den farve som jeg bruger mest og så tænkte jeg.... ja så skal den få alt hvad den kan bære af gul, skal den :-)
Nu arbejder jeg på den måde at jeg først finder foto, så papir og fremdeles. Jeg havde lige fået fremkaldt dette foto fra et karnevalsoptog på Malta. Hele optoget ( ja dem alle) var malet i sådanne neonfarver. Så det foto kunne godt bære et gult karton. De grønne swirvler er kørt igennem Big Shot i chipboard og derefter har de fået en gang neongrøn embossing.Jeg har en stor klat til rest af det neongrønne embossing, så hvis der er nogen derude der mangler og gerne vil bytte med noget mere afdæmpet, så sig endelig til :-) Jeg har selv "rillet" det karton som er bag billedet.
Jeg røg heller ikke ud af konkurrencen denne gang, så jeg er også med til opgave 4. Der krydser jeg fingre for en noget bedre farve.

4 kommentarer:

LaChris sagde ...

PANG ! Det er bare total skønt, det LO ! Flot foto ! Og så spørger jeg lige: Hvad lavede du i min drøm i nat ? Er det ikke bare underligt...hmmm, jeg drømte at jeg var til convention og længere nede ad bordet sad du såmænd. Håber du også hyggede dig..ha ha :O)

Majer sagde ...

Kirsten, jeg er 100% enig i at man ikke skal blande papir- & digi-scrap i sammen konkurrence. Så skulle det i hvertfald været annonceret fra start, så man have mulighed for at tage stilling til, om man ville deltage på de betingelser. Jeg var også tæt på at springe fra, men valgte alligevel at tage en udfordring mere, for at se om jeg kunne stå distancen ;-)

Dorit sagde ...

Jeg er også fuldstændig enig i, at man ikke skal blande de to ting digi- og papirscrap. Det er jo 2 helt vidt forskellige ting, og jeg synes overhovedet ikke digi er rigtig scrap ! Det er jo bare klik med musen. Den eneste fordel er at man er fri for at fylde så meget, når man tager ud til scrap. Næh, rigtig scrap er når man kan se, snuse og mærke duften af papir og karton og det andet dims. Og alle forhandlerne ville jo gå fallit, hvis vi ikke købte os fattige i scrapmaterialer.
Bortset fra det, så er det et rigtig supersejt farveorgie, du har fået bikset sammen !

Netti sagde ...

Det er et rigtig flot layout og kan jeg kun give dig ret mht digi og papir sammen...det høre ligesom ikke sammen.