søndag den 19. april 2009

Blomster

Dorit og jeg, så hos Iben nogle stofblomster (vist fra Prima) og vi blev enige om at dem kunne vi da selv lave. Dorit har lagt sine på bloggen og jeg har så endelig fået lavet nogle. Der er gået totalt blomsterkuk i mig, så nu får den i alle afarter.


Jeg så på Majers blog at hun havde brugt voks til nogle blomster. Nu er voks ikke lige noget jeg har, så det var med at været lidt kreativ. Jeg prøvede med vaseline :-) Men det var ikke det mest fikse, for skidtet vil ikke tørre! Nå men så gik jagten ind på bivokslys... men dem har jeg ikke fundet endnu. Nå men i anden anledning var jeg hos farvehandleren og kom så lige i tanke om det der med voksen. De havde i både creme og flydende. Jeg snuppede den flydende. De blomster der er stanset ud af nodepapir, har den øverste til venstre ikke fået voks, men de andre har.

Her er den ene blomst med syninger i hånden. Men det er altså noget nær tidsfordriv at sidde og sy i hånden, så den anden er der tegnet syninger på. Sådan noget tyndt stof bliver noget slasket, så det er blivet limet på noget sort karton, og er blevet klippet rundt om.


Blomsten øverst til venstre har fået en gang decoupagelak, for at stive den lidt af. Det er sådan set ok, men jeg tror jeg vil forsætte med at lime stofblomster på karton.
Nu er det jo sådan at jeg er den lykkelige ejer af en Big Shot og den kan stanse ud i stof. Det er jo lidt hurtigere, end at sidde og tegne af efter en skabelon. Det giver også lidt variation.
Så lige for tiden laver jeg diverse eksperimenter med stofblomster.

8 kommentarer:

Curly sagde ...

Det er et helt lille laboratorie... hehe!!!

Anne sagde ...

Fornemmer at der er en mulighed for der går "autist" i den..... Men sikke en produktion du kan få lavet, hvis jeg kender dig ret :-)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Hvor er du altså bare opfindsom ;0)
Jeg er også rigtig glad for min Big-shot. Det er nu en dejlig maskine. Den giver mange muligheder.

Dorit sagde ...

De er jo blevet flotte de hjemmelavede, særlig dem med blå blomster kan jeg godt li' !
- Så vi kan sagtens selv, meeen det tar jo noget tid.

madamtridse sagde ...

Sikke mange skønne blomste du har lavet. :) De teknikker må da afprøves en dag. Først skal jeg da lige forbi farvehandleren og se om de har det voks.:)

Majer sagde ...

Så er autisten slået til igen ;-)

Rigtig fine blomster du har lavet :-)

Netti sagde ...

Sikke da en masse virkelig flotte blomster! De giver god inspiration , tak for det :)

Anonym sagde ...

Tak for en interessant blog