lørdag den 6. december 2008

Syg


I Ibens opgave 17 var emnet "Syg" Først tænkte jeg at det var da ikke et emne jeg ville ofre papir på. Hvem ville finde dog læse om det? Så jeg havde faktisk besluttet mig for at jeg ikke ville deltage. Men så var det at jeg kom i tanke om et billede jeg havde i min Indienfotokasse.Så jeg deltog alligevel - og vandt. Men nu var der altså også kun tre deltagere :-)
Men her på billedet ligger jeg syg i Indien. Tynd mave er ikke til at undgå, men her havde jeg mere end tynd mave!!!Øjhh hvor var jeg dårlig.Da jeg kom nogenlunde til hægterne var det med at få nogle bananer og cola ned og ikke mindst de dersens "stoppiller" som jeg havde med hjemmefra. Jeg kan skrive lange afhandlinger om tynd mave, men vil skåne jer her i julemåneden :-)Det er ellers et meget vigtigt emne på de mere eksotiske rejser.

Foto Per F. Andersen

1 kommentar:

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke et skønt LO du har lavet. Jeg ville nok heller ikke lige kunne finde på noget til et LO med overskriften "syg", men du har fundet det rette billed, og fået sat det rigtigt sammen med tekst.
Jeg troede lige at du var syg nu, da jeg så overskriften. Godt det ikke er rigtigt.
Fortsat god aften.